Konya Cihanbeyli SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 01 Mart 2017 11:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Cihanbeyli SYDV Personel Alım İlanı
1 muhasebeci alımı Son Başvuru : 09.03.2017
İl KONYA İlçe CİHANBEYLİ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan MUHASEBECİ
Açıklama - Bilgisayar , muhasebe ve ofis programlarını kullanabiliyor olmak. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir.
- Bölüm şartı aranmaktadır:4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Muhasebe , Maliye , İşletme ve İktisat bölümlerinin birisinden mezun olmak
- Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Muhasebeci alımı Bölüm şartı aranmaktadır:4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Muhasebe , Maliye , İşletme ve İktisat bölümlerinin birisinden mezun olmak -2015-2016 yıllarında yapılan ÖSYM/KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. -Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak -18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak -Bilgisayar ,muhasebe ve ofis programlarını kullanabiliyor olmak. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir. - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak. -sosyal iletişim becerisine sahip olmak. -En az 2 yıl bir işyerinde muhasebe işlerini yapmış olmak ve bunu belgelendirmek. ( Mülakat sınavında kişilerin muhasebe ve bilgisayar programlarına hakimiyetleri ölçülecektir.) -Başvuru tarihi itibariyle son 12 ay süreyle kesintisiz olarak Konya il sınırlarında ikamet ediyor olmak. (Nüfus müdürlüğünden alacağı adres bilgileri raporu ile belgelemek) -Adayın sınavı kazandığı takdirde 5 yıl süreyle Cihanbeyli SYD Vakfında çalışmayı beyan ve taahhüt ediyor olmak.(noter tasdikli ) Ayrıldığı takdirde 1 yıllık brüt maaş tutarını vakfımıza tazminat olarak ödeyeceğini noter onaylı olarak taahhüt etmek. -Adaylar istenilen belgeleri 14/03/2017 tarihi mesai bitimine kadar bizzat vakfımıza elden teslim edeceklerdir. İSTENİLEN BELGELER 1- Nüfus Cüzdanı 2- Sabıka Kaydı 3- Sağlık Raporu 4- Diploma 5- KPSS Sonuç Belgesi 6- Askerlik Durumunu Gösterir Belge (Terhis Belgesi veya Tecilli Olduğuna dair belge) 7- Bilgisayar Sertifikası veya Transkript. 8- Sürücü belgesi (En az B sınıfı)
2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı Son Başvuru : 09.03.2017
İl KONYA İlçe CİHANBEYLİ Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - -Bilgisayar ve ofis programlarını kullanabiliyor olmak. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir.
- Bölüm şartı aranmaktadır: 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bölümleri ,sosyoloji , psikoloji , psikolojik danışmanlık ve rehberlik , halkla ilişkiler , iletişim ve sosyal hizmetler bölümlerinin birisinden mezun olmak
- Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Bölüm şartı aranmaktadır: 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bölümleri ,sosyoloji , psikoloji , psikolojik danışmanlık ve rehberlik , halkla ilişkiler , iletişim ve sosyal hizmetler bölümlerinin birisinden mezun olmak -2015-2016 yıllarında yapılan ÖSYM/KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. -Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak -18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak -Bilgisayar ve ofis programlarını kullanabiliyor olmak. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir. - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak. -sosyal iletişim becerisine sahip olmak. -Başvuru tarihi itibariyle son 12 ay süreyle kesintisiz olarak Konya il sınırlarında ikamet ediyor olmak. (Nüfus müdürlüğünden alacağı adres bilgileri raporu ile belgelemek) -Adayın sınavı kazandığı takdirde 5 yıl süreyle Cihanbeyli SYD Vakfında çalışmayı beyan ve taahhüt ediyor olmak.(noter tasdikli ) Ayrıldığı takdirde 1 yıllık brüt maaş tutarını vakfımıza tazminat olarak ödeyeceğini noter onaylı olarak taahhüt etmek. -Adaylar istenilen belgeleri 14/03/2017 tarihi mesai bitimine kadar bizzat vakfımıza elden teslim edeceklerdir. İSTENİLEN BELGELER 1- Nüfus Cüzdanı 2- Sabıka Kaydı 3- Sağlık Raporu 4- Diploma 5- KPSS Sonuç Belgesi 6- Askerlik Durumunu Gösterir Belge (Terhis Belgesi veya Tecilli Olduğuna dair belge) 7- Bilgisayar Sertifikası veya Transkript. 8- Sürücü belgesi (En az B sınıfı)