Develi Ovası Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 08 Şubat 2017 10:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Develi Ovası Sulama Birliği İşçi Alım İlanı

Bu ilana Kişisel Durumu "Normal" olanlarla birlikte "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" olanlar da başvurabilir.

Türkiye İş Kurumu

KAYSERİ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ DEVELİ OVASI SULAMA BİRLİĞİ Yayınlanma Tarihi: 08.02.2017

Görüntülenme Sayısı 182 Çalışma Şekli Daimi / Deneme Süreli
Son Başvuru Tarihi 17.02.2017 İşveren Statüsü Kamu Pozisyon 4
İş Tanımı ve Genel Şartlar
TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE: -Bu talep Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayınlanmıştır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden veya Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, işveren tarafından yapılacak sınava davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - Taleplere başvuru yapan ve işverene gönderilen listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, tecrübe, ehliyet vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar işverene gönderilen listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. BAŞVURU YAPACAK KİŞİLERİN MİİLİ EĞİTİMDEN ONAYLI 256 SAATLİK SULAMA PROGRAMINI TAMAMLADIKLARINI GÖSTERİRİ KURS BELGESİ OLMASI GEREKMEKTEDİR. KURA , 27.02.2017 TARİHİNDE DEVELİ OVASI SULAMA BİRLİĞİ ADRESİNDE SAAT 09,00 DA DEVELİ NOTERİ HUZURUNDA ÇEKİLECEKTİR. ÇALIŞTIRILACAK KİŞİYE ASGARİ ÜCRET ÖDENECEKTİR,YEMEK VE YOL ÜCRETİ ÖDENMEYECEKTİR,ÇALIŞACAĞI YERLER; DEVELİ İLÇESİNE BAĞLI GAZİ,SARICA,TOMBAK,ZİLE,AYŞEPINAR VE GÜMÜŞ ÖREN'DİR.
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim Öğrenme Türü
Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) Kurstan
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi :
Cinsiyet Yaş
Kadın -
Erkek -
Kura Bilgileri
Kura Yeri : DEVELİ OVASI SULAMA BİRLİĞİ
Kura Tarihi : 27.02.2017
Kura Saat Dilimi : 09:00 - 10:00
Çalışma Adresi Bilgisi
Çalışma Adresi : İBRAHİMAĞA MAH BELEDİYE İŞ MERKEZİ DEVELİ-KAYSERİ
38400 DEVELİ
KAYSERİ / TÜRKİYE
İrtibat Bilgileri :
İsim : SEDAT KARAMIK
Ünvan : SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANI
Telefon : 532 333 34 75 E-posta :
Diğer Bilgiler
Sürücü Belgesi : A2
Sosyal Olanaklar : 4857 İŞ KANUNU HAKLARI
UYARILAR
İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ALIYORSANIZ DİKKAT!

1. Haklı bir nedene dayanmaksızın belirtilen tarihe kadar yapılan çağrıya cevap vermeyen veya görüşmeye gitmeyenlerin işsizlik ödeneği kesilmektedir.
2. Önerilen işi haklı bir nedene dayanmaksızın reddedenlerin ödeneği kesilmekte tekrar başlatılmamaktadır.
* Kamu taleplerine başvuru yaparken sitemize üyelik başvurusu sırasında beyan ettiğiniz adres ile Adres Kayıt Sisteminde yer alan adresiniz farklı ise Adres Kayıt Sistemindeki adresiniz dikkate alınacaktır.