Kütahya Domaniç SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 19 Ocak 2017 13:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kütahya Domaniç SYDV Personel Alım İlanı
Domaniç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nda çalıştırılmak üzere 1 (Bir) Büro Görevl... Son Başvuru : 27.01.2017
İl KÜTAHYA İlçe DOMANİÇ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Word, Exel, Powerpoint vb bilgisayar program donanım ve ekipmanlarını iyi derecede bilmek. Bu konuda sertifika sahibi olmak.
- En az B Sınıfı ehliyete sahip ve fiilen araç kullanabiliyor olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Büro Görevlisi Personel Alım Şartları 1- Son 6 aydır Domaniç İlçesi Sınırlarında ikamet etmek. 2- Vakfımızda bayan personel bulunması sebebiyle, askerliğini yapmış 1 (bir) Erkek Büro Görevlisi personeli alınacaktır. 3- 4 Yıllık Yüksek Öğrenim Kurumlarından mezun olmak ( Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Psikoloji PDR bölüm mezunları tercih sebebidir.) 4- ÖSYM tarafından 2015 ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almak. 5- Görevini yapmasına ve seyahat etmesine engel herhangi bir hastalığı olmadığını gösterir Sağlık Kurul Raporunu ibraz etmek. 6- Adli sicil kaydı bulunmamak, soruşturma ve kovuşturmaya dahil olmamak. 7-Word, Exel, Powerpoint vb. bilgisayar program donanım ve ekipmanlarını iyi derecede bilmek kullanmak. Bu konuda sertifika sahibi olmak. 8- En az B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olmak ve fiilen araç kullanabilmek. 9- Sınavda başarılı olan adayla işe başladıktan sonra en az 5 yıl işten ayrılmayacağına dair tazminat hükümlü özel bir sözleşme imzalanacaktır. 10- 9 Ay deneme süresi içerisinde performansı yeterli görülmeyen ve belirtilen şartlara haiz olmadığı, bunun yanında taahhütlerini yerine getirmediği anlaşılan personelin sözleşmesi fesih edilir. 11- Mülakat komisyonu personeli seçme veya seçmeme, sınavın onayı veya iptali konularında tamamen serbesttir. GEREKLİ BELGELER 1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi 2- İkametgah 3- Diploma 4- Sabıka Kaydı 5- KPSS Sınav Sonuç Belgesi 6- Sağlık Kurul Raporu 7- Sürücü Belgesi Fotokopisi 8- Terhis Belgesi 9- Adayın sahip olduğu sertifikalar (bilgisayar, etkili iletişim, girişimcilik ...v.b.) Not : Tüm gerekli belgelerin aslı veya aslı gibidir onaylı nüshaları geçerlidir.