İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

TÜBİTAK İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 18 Ocak 2017 12:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜBİTAK İşçi Alım İlanı

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜBİTAK
Son Başvuru Tarihi : 27 Ocak 2017
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK **** KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ VE DEVLET MEMURU OLMASINA ENGEL BİR SUÇ KAYDINA SAHİP OLMAMAK **** MS OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLMEK **** ANALİTİK DÜŞÜNME VE PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİNE SAHİP OLMAK **** İLETİŞİM BECERİSİ KUVVETLİ, SORUMLULUK SAHİBİ VE SONUÇ ODAKLI OLMAK **** KOLAY VE HIZLI ÖĞRENİP UYGULAMAYA GEÇİREBİLMEK **** EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN OLMAK. **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Büro Memuru (Genel) Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans İşletme Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Muhasebe Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Lojistik Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Dış Ticaret Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans İthalat-İhracat Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Büro Yönetimi Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BARIŞ MAH. DR. ZEKİ ACAR NO: 1
41470 GEBZE
KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜBİTAK
Son Başvuru Tarihi : 27 Ocak 2017
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE***TEKNİSYEN KADROSUNDA ÇALIŞTIRILACAKTIR **** GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK **** KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ VE DEVLET MEMURU OLMASINA ENGEL BİR SUÇ KAYDINA SAHİP OLMAMAK **** EN AZ 2 (İKİ) YIL MESLEKİ TECRÜBEYE SAHİP OLMAK (İŞ TECRÜBESİ SGK HİZMET DÖKÜMÜ VE İŞYERİNDEN HİZMET BELGESİ İLE BELGELENMEK ZORUNDADIR) **** İLETİŞİM BECERİLERİ KUVVETLİ, SORUMLULUK SAHİBİ VE SONUÇ ODAKLI OLMAK **** KOLAY VE HIZLI ÖĞRENİP UYGULAMAYA GEÇİREBİLMEK **** EKİP ÇALIŞMASINA YATLIN OLMAK **** TERCİHEN: PHOTOSHOP, ILUSTRATOR, CORELDRAW PROGRAMLARINI KULLANABİLMEK **** Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Matbaa Teknisyeni2 Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Matbaacılık Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BARIŞ MAH. DR. ZEKİ ACAR NO: 1
41470 GEBZE
KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜBİTAK
Son Başvuru Tarihi : 27 Ocak 2017
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK **** KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ BULUNMAK **** GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK HASTALIĞI YA DA BULAŞICI HASTALIĞI BULUNMAMAK **** VARDİYALI ÇALIŞMAYA ENGEL HALİNİN BULUNMAMASI **** 2 (İKİ) YIL MESLEKİ TECRÜBEYE SAHİP OLMAK (İŞ TECRÜBESİ SGK HİZMET DÖKÜMÜ VE İŞYERİNDE HİZMET BELGESİ İLE BELGELENMEK ZORUNDADIR) **** BİLGİSAYAR, YAZICI VB. ÇEVRE BİRİMLERİ KURULUM, KULLANIM VE PROBLEM ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA TECRÜBELİ OLMAK **** MİCROSOFT TABANLI UYGULAMALARI ETKİN OLARAK KULLANABİLMEK, KURABİLMEK VE PROBLEMLERİNİ TESPİT EDEBİLMEK **** CCTV KAMERA SİSTEMLERİNDE TECRÜBELİ OLMAK **** YANGIN ALGILAMA SİSTEMLERİNDE TECRÜBELİ OLMAK **** SES VE ANONS SİSTEMLERİNDE TECRÜBEYE SAHİP OLMAK **** AĞ ALT YAPISINDA BULUNAN AĞ CİHAZLARI VE DATA BAĞLANTILARINA MÜDAHALE KONUSUNDA DENEYİM SAHİBİ OLMAK **** İLETİŞİM BECERİLERİ KUVVETLİ, SORUMLULUK SAHİBİ VE SONUÇ ODAKLI OLMAK **** KOLAY VE HIZLI ÖĞRENİP UYGULAMAYA GEÇEBİLMEK **** EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN OLMAK **** İŞE ALINACAK PERSONELİN KOCAELİ'NİN GEBZE VE DARICA İLÇELERİNDE İKAMET ETMESİ İSTENECEKTİR. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Diğer Elektronik Teknisyenleri2 Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Elektronik Teknolojisi Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Elektronik Haberleşme Önlisans
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Bilgisayar Teknolojisi Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BARIŞ MAH. DR. ZEKİ ACAR CAD. NO: 1
41470 GEBZE
KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜBİTAK
Son Başvuru Tarihi : 27 Ocak 2017
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK **** KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ BULUNMAK **** GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK HASTALIĞI YA DA BULAŞICI HASTALIĞI BULUNMAMAK **** 2 (İKİ) YIL MESLEKİ TECRÜBEYE SAHİP OLMAK (İŞ TECRÜBESİ SGK HİZMET DÖKÜMÜ VE İŞYERİNDE HİZMET BELGESİ İLE BELGELENMEK ZORUNDADIR) **** **** ORGANİZASYON VE PLANLAMA BECERİSİNE SAHİP OLMAK **** YOĞUN TELEFON, RANDEVU VE E-POSTA TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLMEK **** İLETİŞİM BECERİSİ VE İNSAN İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ, DİKSİYONU DÜZGÜN OLMAK **** SORUMLULUK SAHİBİ VE DİKKATLİ OLMAK, YOĞUN İŞ ORTAMINA UYUM SAĞLAYABİLMEK ve YÖNETEBİLMEK **** BİLGİSAYAR OFİS PROGRAMLARINI (OUTLOOK, WORD, EXCEL VB.) KULLANMAYI BİLMEK. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Sekreter2 Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Büro Yönetimi ve Sekreterlik Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BARIŞ MAH. DR. ZEKİ ACAR CAD. NO: 1
41470 GEBZE
KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli


ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

TÜBİTAK
Son Başvuru Tarihi : 27 Ocak 2017
Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE **** GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK **** KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ VE DEVLET MEMURU OLMASINA ENGEL BİR SUÇ KAYDINA SAHİP OLMAMAK **** SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ KARTI SAHİBİ OLMAK **** VARDİYALI ÇALIŞMA VE GECE ÇALIŞMASI YAPMAYA ENGEL BİR DURUMU OLMAMAK **** EN AZ 1 (BİR) YIL ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞMIŞ OLMAK (İŞ TECRÜBESİ SGK HİZMET DÖKÜMÜ VE İŞYERİNDE HİZMET BELGESİ İLE BELGELENMEK ZORUNDADIR) **** İŞE ALINACAK ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN KOCAELİ'NİN GEBZE VE DARICA İLÇELERİNDE İKAMET ETMESİ İSTENECEKTİR. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Güvenlik Görevlisi1 Okuldan

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim AdıGenel Bölüm AdıÖğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Özel Güvenlik ve Koruma Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav KategorisiSınav AdıSınav Puan TürüEn Az Puan LimitiSınav Giriş Tarihi
Kamu Personel SınavlarıKPSSKPSSP9360

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
Meslek Belgeleri ve SertifikalarıGüvenlik Görevlisi Kimlik Belgesi (silahlı)

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BARIŞ MAH. DR. ZEKİ ACAR CAD. NO: 1
41470 GEBZE
KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 1
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli