Manisa Yunusemre SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 06 Ocak 2017 12:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Manisa Yunusemre SYDV Personel Alım İlanı
Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 13.01.2017
İl MANİSA İlçe YUNUSEMRE Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak.(Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B. bünyesinde yada bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak.)
- En az 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının örgün eğitim fakültelerinden mezun; öncelikli olarak Sosyal Hizmetler bölümü olmak üzere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) Bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip olmak.
- B sınıfı ehliyet sahibi olup aktif araç kullanıyor olmak.
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- A-Özel Şartlar; 1-En az 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının örgün eğitim fakültelerinden mezun; öncelikli olarak Sosyal Hizmetler bölümü olmak üzere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) Bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip olmak. 2-ÖSYM tarafından yapılan 2015 veya 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 3-Bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak.(Buna ilişkin olarak transkript belgesi veya M.E.B. bünyesinde yada bu bakanlığın izni ile açılmış kurslardan alınan sertifikaya sahip olmak.) 4-B sınıfı ehliyet sahibi olup aktif araç kullanıyor olmak. 5-Başvuru tarihinden itibaren son 1yıl Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. (Bu durum İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınacak belge ile belgelendirilecektir.) 6-Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. (Kendine güvenen, ifade yeteneği yüksek, beşeri ilişkiler konusunda yeterli donanıma sahip, dezavantajlı gruplarla çalışabilecek nitelikte olmak.) 7-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya engeli bulunmamak, 8-Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma, belirli vizyon görev ve sorumluluk bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak. 9-1(Bir) Erkek Büro Görevlisi personeli istihdam edilecektir.