Diyarbakır Yenişehir SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 21 Aralık 2016 16:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Diyarbakır Yenişehir SYDV Personel Alım İlanı
DİYARBAKIR/YENİŞEHİR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIF BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI Son Başvuru : 02.01.2017
İl DİYARBAKIR İlçe YENİŞEHİR Alınacak Sayı 4
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Resmi Kurumlardan alınmış Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve iyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Power Point v.b.) kullanabiliyor olmak; ayrıca mülakat sınavında mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların, söz konusu Windows ve Office programlarını kullanılabilirliği mülakat komisyonunca test edilecektir.
- Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olmak.
- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak(Mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların, aktif sürüş kabiliyetine sahip olup olmadıkları mülakat komisyonunca test edilecektir).
- 1-Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki en az dört yıl süreli fakültelerden mezun olmak. 2-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve engeli bulunmamak. 3-En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak(Mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların, aktif sürüş kabiliyetine sahip olup olmadıkları mülakat komisyonunca test edilecektir). 4-Resmi Kurumlardan alınmış Bilgisayar sertifikasına sahip olmak ve iyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Power Point v.b.) kullanabiliyor olmak; ayrıca mülakat sınavında mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların, söz konusu Windows ve Office programlarını kullanılabilirliği mülakat komisyonunca test edilecektir. MÜLAKAT SINAVINA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER: 1. Nüfus Cüzdanı ve Nüfus Kayıt Örneği 2. Son altı ay içerisinde çektirilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf 3. ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak 4. Diploma veya Mezuniyet Belgesi 5. Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi 6. Erkek adaylar için Askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge 7. Adli Sicil Belgesi 8. Sağlık Raporu (Mülakatı kazanıp işe atanacaklardan tam teşekküllü devlet hastanesinden rapor istenecektir). 9. Sürücü Belgesi 10. Özgeçmiş