Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Kaynak : Milliyet Gazetesi
İlan Giriş : 30 Kasım 2016 11:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında görevlendirilmek üzere geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

Pozisyon

Sayı

Mühendis

2

Büro Personeli

10

Destek Personeli (Aşçı)

5

Destek Personeli (Garson)

3

ADAYLARDA ARANILAN GENEL KOŞULLAR

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak. Sınav başvurusunun yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle 18 (on sekiz) yaşını tamamlamış, otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak. Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53.maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)'den lisans seviyesinde P3 veya ortaöğretim seviyesinde P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLAR

Mühendis pozisyonu için; (2 Kişi) Gıda Mühendisliği alanından mezun olmak. Alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak

Büro Personeli pozisyonu için (10 kişi) Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; En az dört yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının İİBF veya SBF mezunu olmak. Microsoft Office uygulamalarına belgelemek kaydıyla hakim olmak.

Destek Personeli (Aşçı) pozisyonu için (5 kişi);

1) Ortaöğretim kurumlarının Otelcilik ve Turizm / Mesleki ve Teknik Liselerin yiyecek ve içecek bölümlerinin mutfak dalından mezun olmak

2)Alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak

Destek Personeli (Garson) pozisyonu için(3 kişi);

1) Ortaöğretim kurumlarının Otelcilik ve Turizm / Mesleki ve Teknik Liselerin yiyecek ve içecek bölümlerinin servis dalından mezun olmak

2)Alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE ZAMANI

Adaylar başvurularını www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinde bulunan iş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak çıktısı ile birlikte KPSS sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi, diplomanın aslı ve fotokopisi, erkek adaylar için askerlik terhis/tecil/muafiyet belgelerinin aslı ve fotokopisi ile birlikte Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'na gazetedeki ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

Sonuçlar KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7 iş günü içinde www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinden yayınlanacak ve adaylara ayrıca elektronik olarak bildirim yapılacaktır.

Başarılı adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evrak, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.sksdb.hacettepe.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir.