İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Uşak İli Sivaslı İlçesi Pınarbaşı Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Mayıs 2007 11:55, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uşak İli Sivaslı İlçesi Pınarbaşı Belediyesi memur alım ilanı

http://www.yerelnet.org.tr/belediyeler/index.php?belediyeid=126946

UŞAK İLİ SİVASLI İLÇESİ PINARBAŞI BELEDİYESİ 2007 YILINDA İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN KADRO İLANI

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sınav Yönetmeliğine göre Pınarbaşı Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen kadrolara atama yapılacaktır.

Atanacakların;
1- Türk Vatandaşı olmak
2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. (A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
4- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak
5- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
6- Başvuran adaylardan G.İ.H. için alınacak 1 adet Memur Kadrosu için minimum 65 KPSS puanı, G.İ.H için alınacak 1 adet Tahsildar Kadrosu için minimum 60 KPSS puanı, G.İ.H için alınacak 1 adet Zabıta memuru kadrosu için minimum 50 KPSS puanı alma şartı aranacaktır.
7- G.İ.H. için alınacak Memur Kadrosu için Sınav tarihi itibariyle 27 yaşından gün almamış olmak, Lise mevzunu olmak,Uşak ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Bayan olmak, MEB onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak, G.İ.H kadrosuna alınacak tahsildar kadrosu için bayan olmak Uşak İl Sınırlarında ikamet ediyor olmak, 26 yaşından gün almamış olmak, İki Yıllık üniversite mezunu olmak ve MEB onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak. G.İ.H. için alınacak Zabıta memur kadrosu için 30 yaşından gün almamış olmak, Lise mevzunu olmak, Uşak ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Fiili askerlik hizmetini yapmış olmak, Boyu erkeklerde 1,64 m. den, kadınlarda 1,60 metreden kısa olmamak, Bulaşıcı hastalıklara müptelâ olmamak, görevlerini muntazam ifaya mani olabilecek bedence ve akılca sakatlık ve hastalıklarla malul bulunmamak, (İsteklilerin sağlık durumu ile ilgili hususlar belediyece gösterilecek tam kuruluşlu bir hastaneden alınacak kurul raporu ile belirtilir). Siyasi ve medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Kumarbazlık ve sarhoşluk gibi fena itiyatları olmamak, Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile mahkûm olmuş bulunmamak.
Sınav Belediye Başkanı Makam odasında 24/06/2007 pazar günü saat 14.00 tarihinde yazılı şekilde yapılacak olup, idare başvuranların KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağırır. Sınav:
a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.
Başvurular Pınarbaşı Belediyesi Yazı İşlerine şahsen yapılacaktır. Posta ve internetle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihi gazete ilan tarihinde başlayıp 07/06/2007 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.
Başvuru için istenen evrak:
- T.C.Kimlik Numarası
- KPSS Sonuç Belgesi
-Diploma Örnekleri ile İstenen Belgeler

Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Kaç kişi alınacağı Niteliği
Memur G.İ.H 11 1 Lise mezunu olmak.
Tahsildar G.İ.H 11 1 İki yıllık üniversite mezunu olmak.
Zabıta Memuru G.İ.H. 11 1 Lise Mezunu olmak.

Ali Osman TOPAL
Belediye Başkanı