İzmir Aliağa SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 19 Ekim 2016 16:57, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Aliağa SYDV Personel Alım İlanı
BELİRSİZ SÜRELİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Son Başvuru : 28.10.2016
İl İZMİR İlçe ALİAĞA Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar programlarını (Word,Excel,Powerpoint,Photoshop,..gibi) kullanabilmek (Sertifika ya da mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).
- Sosyoloji,Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Halkla İlişkiler,İletişim,Sosyal Hizmetler,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olmak.
- Yeterli derecede yabancı dil(İngilizce) bilgisine sahip olmak(Sertifika ya da mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).
- B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Aliağa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfında Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanı ile belirsiz süreli sözleşmeli personel statüsünde çalıştırılmak üzere, işin özelliği gereği bir adet erkek personel alınacaktır. İstenilen şartlar ve özellikler aşağıda belirtilmiş olup ilgililere duyurulur. 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) 30 Yaşını doldurmamış olmak, 4) Askerlik görevini yapmış olmak, 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, 7) 4 Yıllık örgün Yüksek Öğretim kurumlarından Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi mezunu olmak, 8) Her ortam ve şartta görev yapabilecek sağlık şartlarını taşımak, 9) İşe alım sürecinde geçerli olan KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 10) B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, 11) İyi düzeyde genel muhasebe bilgisine sahip olmak (Tercih sebebidir. Sertifika ya da mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek; mülakat sırasında uygulama yaptırılacak), 12) Bilgisayar programlarını (Word, Excel, Powerpoint, Photoshop,.. gibi) kullanabilmek (Sertifika ya da mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek), 13) İzmir sınırları içerisinde en az 1(Bir) yıldır ikamet ediyor olmak, 14) Yeterli derecede yabancı dil(İngilizce) bilgisine sahip olmak (Sertifika ya da mezun olduğu okuldan alınan transkript istenecek).