Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli 18 hemşire alacak.

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 15 Haziran 2016 08:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'na ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar"da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda, 2014 yılı KPSS (B) grubu sınavından Lisans mezunları için KPSS(P3) ve ortaöğretim mezunları için KPSS(P94) puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personeller alınacaktır.

Sıra

Unvanı

Kadro

Sayısı

KPSS Puan Türü

Aranılan Nitelikler

1

Hemşire

6

KPSSP3

1. Sağlık Yüksekokullarının ve/veya Sağlık Bilimleri Fakültelerinin ve/veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

2. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda 2. ve/veya 3. basamak yoğun bakımlarda en az 4 ay görev yapmış olmak.

3. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak.

2

Hemşire

6

KPSSP3

1. Sağlık Yüksekokullarının ve/veya Sağlık Bilimleri Fakültelerinin ve/veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

2. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda en az 4 ay görev yapmış olmak.

3. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak.

3

Hemşire

6

KPSSP94

1. Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezunu olmak.

2. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda 2. ve/veya 3. basamak yoğun bakımlarda en az 1 yıl görev yapmış olmak.

3. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak.

Her aday yalnızca herhangi bir sıradaki kadro unvanına başvuru yapabilir.

İ. GENEL ŞARTLAR:

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3) 657 Sayılı Kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

4) 2014 yılı KPSS (B) grubu (Lisans mezunları için KPSS(P3), Ortaöğretim mezunları içinse KPSS (P94) puanı esas alınacaktır) sınav sonuç belgesine sahip olmak.

5) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6) Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

7) Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç

sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kuramların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

İİ. İSTENİLEN BELGELER

1- Sözleşmeli Personel İş Talep Formu

2- 1 Adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacak)

3- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi

4- 2014 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi ve fotokopisi veya Barkodlu Internet çıktısı

5- Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

6- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi aslı ve fotokopisi

7- Başvurduğu unvandaki aranan nitelikleri (hastane, servis ve süreleri) gösteren belge

8- Başvurulan unvanda çalışma şartı(tecrübe); SGK Hizmet Döküm Belgesi ve alanında çalıştığına dair tecrübe belgesi. Tecrübe belgesinde işyeri sicil numarası ile o işyerinde ne iş yaptığı açıkça yazılı olmak zorundadır.

İİİ. BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

Müracaatlar ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.pau.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan Sözleşmeli Personel İş Talep Formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere), Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru ve işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.

İV. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

2014 KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla 4/B Sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kadronun 1(bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

Adres: Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü 2. Kat Personel Daire Başkanlığı

Kınıklı Kampüsü Pamukkale/DENİZLİ

Tel: (0258) 296 22 19 Şube Müdr. Nazlı CEYLAN (0258) 296 22 67 Bilgi.İşlt. Özgür DEDE (0258) 296 18 18 Bilgi.İşlt. Sümeyye AKKUŞ