Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : yok.gov.tr
İlan Giriş : 26 Mayıs 2016 09:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN :

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

GENEL ŞARTLAR

1- Kanuni şartlara haiz adayların, ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na, şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi tatile geldiği takdirde; bir sonraki iş günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

2- 657 sayılı Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

3- Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir.

4- Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

PROFESÖR KADROSU İÇİN ADAYLAR; dilekçesinde başvurmuş olduğu bölümü belirtecek, varsa hizmet belgesi, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlilik veya yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan belgeleri ile profesör kadrosuna başvuranlar (yayınlarından birini başlıca araştırma eseri olarak gösterecektir.) altı takım ile başvuru yapacaklardır.

araştırma eseri olarak gösterecektir.) al

tı takım ile

başvuru yapacaklardır.

BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

EĞİTİM

BİLİMLERİ

FAKÜLTESİ

Profesör

( 1, 2, 3 )

Eğitim

Bilimleri

1

1

Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Mimarlık eğitiminde öğretme, öğrenme süreçleri ve öğrenen merkezli yaklaşımının uygulanması; eğitim ideolojileri ve eğitim programlarındaki değişimler, harmanlanmış öğrenme ortamları ve ders tasarımı konularında araştırma projeleri, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlar yapmış olmak; ulusal ve uluslararası konferanslarda bildiriler sunmuş ve lisansüstü tezler yürütmüş olmak.

1-Eğitim-öğretim %100 Başkanlığının 28.06.2009 t fıkrasının (b) ve (c) bentler

2- Tercihen dünyanın ilgili deneysel araştırma çalışma]

3- Araştırma ve yayınları ile

ngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu .arih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü nde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir. ilanda prestijli ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak ve doktora sonrası teorik ve arı ve tecrübeleri bulunmak.

Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.