Polis Akademisi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 22 Nisan 2016 17:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Polis Akademisi Öğretim Üyesi Alım İlanı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 4652 sayılı Polis Yükseköğretim Kanunu Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Akademimiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Elemanı alınacaktır.

İlan ile ilgili tüm bilgilere Akademimiz www.pa.edu.tradresinden ulaşılabilir.

İSTENİLEN BELGELER:

Müracaat sırasında adaylardan, yukarıda belirtilen genel ve özel şartları taşıdıklarını gösterir, aşağıda sıralanmış belgeler istenecektir.

Birimi

Alanı

Uzman

Öğretim

Görevlisi

Yrd.Doç.Dr.

Açıklama

İktisat

1

İktisat alanında doktora yapmış olmak, Ekonomi Güvenliği, Enerji Politikaları, Finansal Krizler ve Türkiye üzerinde etkileri konularında yayınlanmış çalışmaları olmak.

Güvenlik

Bilimleri

Hukuk

1

Hukuk alanında lisans mezunu olmak, Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış olmak ve Kamu Hukuku alanında doktora yapıyor olmak. Hukuk alanında en az 15 yıllık iş tecrübesi olmak.

Enstitüsü

Müdürlüğü

Sosyal Politika

1

İletişim alanında lisans mezunu olmak ve sosyal politika alanında yüksek lisans yapıyor olmak. Araştırma ve danışmanlık alanında en az 10 yıllık iş tecrübesine sahip olmak

Bilgisayar

Programcılığı

1

Bilgisayar mühendisliği ve işletme alanında lisans mezunu olmak. Bilgisayar programları üzerine en az 10 yıllık iş tecrübesine sahip olmak.

Psikoloji

1

Psikoloji alanında lisans mezunu olmak ve Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak.

Adli Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünde İhtiyaç Duyulan Öğretim Elemanı Alan ve Sayıları

Birimi

Alanı

Yrd.Doç.Dr.

Açıklama

Adli Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

Biyoloji

1

Biyoloji alanında doktora yapmış olmak, Türkiye'deki bitki örtüsü üzerinde ekolojik ve anatomik sınıflandırmalar, farklı bitki örtüleri altındaki topraklarda mineralleşme üzerine yayınlanmış çalışmaları olmak.

Başvuru Adresi: Polis Akademisi Başkanlığı İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Kat. 2 Ankara/Gölbaşı Tel: 0 312 462 85 21