Muğla İli Milas Belediyesi memur alım ilanı

İlan Giriş : 07 Mayıs 2007 12:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla İli Milas Belediyesi memur alım ilanı

http://www.milas.bel.tr/indextr.php

MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 Saydı Resmi Gazete'de yayınlanan Mahalli İdarelere tik Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği'ne göre, Belediyemiz de boş bulunan Teknik Hizmetler, Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Hizmetler Sınıfına dahil aşağıda belirtilen kadrolara 657 Sayın Devlet Memurları Kanunn'na tabi olarak çalıştırmak üzere personel alınacaktır.

BOS KADROLAR
SİNİR KADRO UNVANI DERECESİ ADEDİ EĞİTİM DURUMU ADAYDA ARANAN NfTELİK
TH Mühendis 1 1 4 yıllık üniversite İnşaat Mühendisi
TH Mühendis 5 1 4 yıllık üniversite Gıda Mühendisi
TH Jeolog 5 1 4 yıllık üniversite  
TH Kimyaoer 5 1 4 yıllık üniversite  
TH Mimar 5 1 4 yıllık üniversite  
TH Şehir Plancısı S 1 4 yıllık üniversite  
TH Restoratör 8 1 2 yıllık yüksekokul Restorasyon Teknikeri
TH Tekniker 8 1 2 yıBık yüksekokul İnsaat Teknikeri
SH Sağlık Teknisyeni 9 1 2 yıllık yüksekokul  
SH Veteriner Saftık Teknikeri 8 1 2 yıllık yüksekokul  
rH Hizmetli 10 2 Lise veya dengi okul  
YH Bekçi 10 1 Lise veya dengi okul Güvenlik sertifikası
YH Kaloriferci 8 1 Lise veya dengi oku) Kaloriferci sertifikası
  TOPLAM 14    

1- GENEL ŞARTLAR;

Türk vatandaşı olmak,

657 Saydı Devlet Memurları Kanunu'nun 40'ncı maddesinde belirtilen yaş şartlarını taşımak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Taksirli saçlar ve aşağıda sayılan saçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak Özere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış obalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inana kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kına suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa varma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

Askerlik durumu itibariyle;

- Askerlikle ilgisi bulunmamak,
- Askerlik çağına gelmiş bulunmamak,
- Askerlik çağma gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53'ncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

2- ÖZEL ŞARTLAR;

En az lise veya dengi okul mezuna olmak, Teknik Hizmetler ve Sağlık Hizmetleri kadroları için üniversite veya yüksekokulun ilgili bölümünden mezun olmak öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tamundan yapılan Kama Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girmiş ve 100 tara puan üzerinden en az 65 puan almış olmak şartta-. KPSS puanının değerlendirilmesinde KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türleri değerlendirilecektir.

Müracaat Milas Belediyesi, Personel Şefliği'ne yapılacaktır. Müracaatlar 10.05.2007 tarihinde başlayıp, 25.05.2007 tarihi saat 17:00'de sona erecektir. Kurum sınavı sözlü sınav şeklinde yapılacak olup, Kurum sınavı başarı puanı 100 tam puan üzerinden en.az 70 puandır.

Başvuran adaylar 15.06.2007 tarihinde saat 10:00'da sınav komisyonu huzurunda;

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

Atatürk tikeleri ve İnkılap Tarihi,

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuattan ve görevin gerektirdiği özellikleri ölçecek uygulamalı sınav şeklinde sözlü mülakata tabi tutulacaklardır. Başvuruların ilan edilen kadro unvanlarının üç katını geçmesi halinde en yüksek KPSS notundan başlamak üzere ilan edilen kadro unvanının üç katı aday sözlü sınava çağırılacaktır. Çağn yazdı olarak yapılacaktır.

Müracaat sahipleri Belediye Personel Şefliği veya Milas Belediyesi internet sitesinden alacakları sınav başvuru formunu doğru ve noksansız olarak döktürüp, KPSS Sonuç Belgesi veya idarece onaylı sureti ile Belediye Personel Şefliği'ne teslim edeceklerdir.

h) Kazanan adaylara sınav sonucu yazdı olarak tebliğ edilecek olup, atamanın yapılabilmesi için tebligatta belirtilen süre içinde gerekli belgeler ve işlemleri Belediye Personel Şefliği'ne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

İLANEN DUYURULUR.



MİLAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI?NDAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 Saydı Resmi Gazete'de yayınlanan Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği?ne göre, Belediyemiz de boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfına dahil aşağıda belirtilen Zabıta Memuru kadrolarına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak çalıştırmak üzere personel alınacaktır.

BOS KADROLAR

SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ EĞİTİM DURUMU ADAYDA ARANAN NİTELİK
GİH Zabıta Memuru 10 2 Lise veya dengi okul  
GİH Zabıta Memura 11 2 Lise veya dengi okul  
  TOPLAM 4

ADAYLARDA:

1- GENEL ŞARTLAR;

- Türk vatandaşı olmak,
- 657 Saydı Devlet Memurları Kanunu'nun 40'ncı maddesinde belirtilen yaş şartlarını taşımak,
- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

- Askerlik durumu itibariyle;
Askerlikle ilgisi bulunmamak,
Askerlik çağına gelmiş bulunmamak,
Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53'ncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

2- ÖZEL ŞARTLAR;

- En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
- Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmadığına dair Hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu,
- Tartılma ve ölçülme aç karama, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla;
erkeklerde en az 1.67 m., kadınlarda en az 1.60 m. Boyunda olmak ve boyun 1 m.den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak,
- Sınav tarihi itibarıyla 25 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girmiş ve 100 tam puan üzerinden en az 65 puan almış olmak şarttır. KPSS puanının değerlendirilmesinde KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türleri değerlendirilecektir.

Müracaat Milas Belediyesi, Personel Şefliği'ne yapılacaktır. Müracaatlar 10.05.2007 tarihinde başlayıp, 25.05.2007 tarihinde sona erecektir.

Kurum sınavı sözlü sınav şeklinde yapılacak olup, sözlü sınavda Kurum sınavı basan puanı 100 üzerinden en az 70 puandır.

Başvuran adaylar 14.06.2007 tarihinde saat 10:00'da sınav komisyonu huzurunda, mesleki konularda uygulamalı olmak üzere sözlü mülakata tabi tutulacaklardır.

Başvuruların 12 kişiyi geçmesi halinde en yüksek KPSS notundan başlamak üzere 12 aday sözlü sınava çağırılacaktır. Çağrı yazılı olarak yapılacaktır.

Müracaat sahipleri Belediye Personel Şefliği veya Milas Belediyesi internet sitesinden alacaktan sınav başvuru formunu doğru ve noksansız olarak doldurup, KPSS Sonuç Belgesi veya idarece onaylı sureti ile Belediye Personel Şefliği'ne teslim edeceklerdir.

Sözlü sınavı kazanan adaylara sınav sonucu yazıta olarak tebliğ edilecek olup, atamanın yapılabilmesi için tebligatta belirtilen süre içinde gerekli belgeleri ve istemleri Belediye Personel Şefliği'ne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.