Kastamonu Ağlı SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 24 Mart 2016 11:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kastamonu Ağlı SYDV Personel Alım İlanı
1 Adet Büro Görevlisi Alımı Son Başvuru : 01.04.2016
İl KASTAMONU İlçe AĞLI Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar programlarından word,excel,power point gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlemleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak.
- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve ya Sosyal Hizmetler ,Halkla İlişkiler,İletişim ,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Felsefe,Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak.
- En az B sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- -Bölü şartı aranmaktadır.Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ve ya Sosyal Hizmetler ,Halkla İlişkiler,İletişim ,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Felsefe,Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak. -En az B sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak. -Bilgisayar programlarından word,excel,power point gibi kelime ve görüntü işleme programlarını ve bilgisayarda yapılabilecek temel iş ve işlemleri etkin olarak kullanma becerisine sahip olmak. -Sosyal iletişim becerilerine sahip olmak. -Son 6 aydır Kastamonu ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. -Büro Görevlisi olarak yerleşmeye hak kazandıktan sonra Ağlı ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek. -Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vucüt veya akıl hastalığı veya vucüt sakatlığı ile özrü bulunmamak. 1-)Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden 23.03.2016-01.04.2016 tarihleri arası online olarak yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi 04.04.2016 tarihinde www.agli.gov.tr kaymakamlığımız web adresinden ilan edilecektir. Sıralamada ilk 5'e giren adaylar 07.04.2016 tarihine kadar belgeleri şahsen vakfımıza teslim edeceklerdir.Sözlü sınav 11.04.2016 Pazartesi günü saat 10.00' da Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacaktır.Ayrıntılı bilgi için http://www.agli.gov.tr/default_B0.aspx?id=217 internet adresini ziyaret ediniz.