S.G.K. Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı Daimi İşçi İlanı

İlan Giriş : 09 Nisan 2007 09:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
S.G.K. Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı Daimi İşçi İlanı

Türkiye İş Kurumu Eminönü Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi Resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Aranılan Diğer Nitelikler

Tesviyeci (Planya, Vargel)

1

E.M.L. veya Teknik Liselerin Tesviye ve Makina Bölümü Mez .

---

Elektronikçi

1

E.M.L. veya Teknik Liselerin Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Böl. Mez .

---

Boyacı (Gemi Bordo, Güverte ve Karina)

1

İlköğretim Mezunu (İlkokul+Ortaokul)

İlkokul Mezunlarında; Diploma, Tersane Sektöründe Boyacı Mesleğinde 4 Yıl Çalışmışlığını Gösterir Çalışma Kimlik Karnesi ve Bu Dönemlere Ait Sigorta Prim Dökümü Ortaokul/İlköğretim Mezunlarında; Tersane Sektöründe Boyacı Mesleğinde Çalışmışlığını Gösterir Bonservis

İlköğretim (İlkokul+Ortaokul) mezunu boyacı mesleğindeki talep için 30/7/2007 tarihinde saat 14.00?da Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı Hasköy/Beyoğlu/İST. Adresinde Noter huzurunda kur?a çekilişi yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS 2004 veya 2006 sınavından 60 Puan ve üzeri alanların diplomaları ile Kurumumuzun İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.