Mardin Derik SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 21 Aralık 2015 15:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mardin Derik SYDV Personel Alım İlanı
BÜRO GÖREVLİSİ İLANI Son Başvuru : 29.12.2015
İl MARDİN İlçe DERİK Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - word ve excell programlarını iyi derecede biliyor olmak ve bu dersi lisansa programlarında gördüğüne dair transkript belgesini belgelemek
- Bölüm şartı aranmaktadır: İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümlerinin lisans programlarının örgün eğitim programlarından mezun olmak Not: Belirtilen bölümlerin dışında müracaat eden adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- NOT: Büro Görevlisi ünvanına sadece bayan adaylar başvurabilecktir. Erkek adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. 1-MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER: Mülakata katılmaya halk kazanan adaylar aşağıda istenen belgelerin sınav tarihine kadar Vakfa teslim etmeleri gerekmektedir. Sınavda başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir. 1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2- Adli sicil kaydı, 3- 2 adet fotoğraf (Son 6 Ay İçinde Çekilmiş Olmak) 4- İkametgah Belgesi.( Adaylar ikametgah belgesini ilan tarihinden önce ikamet ettiğine dair belgeyi getirmek zorundalar) 5- 2014 veya 2015 yılı KPSS sınav sonuç belgesi 6- Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı veya Noter Onaylı Fotokopisi) 7- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve özgeçmişi 8-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren Tam Teşekküllü Sağlık Kurulu Raporu (Sınavı kazanandan sınav sonrası istenecektir) 2-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER 1- Başvuruda bulunacak adaylar, 21.12.2015-29.12.2015 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden on-line olarak başvurabilirler. Belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. 2-Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları 04.01.2016 tarihi mesai bitimine kadar vakfa elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta veya kargo yolula gönderilen evraklar kabul edilmeyecek olup, hükmen eleneceklerdir. 3- Başvuruda bulunacak adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecektir. 4- 06/01/2016 Çarşamba günü saat 11:00'da Derik Kaymakamlığı Makam odasında mülakat yapılacaktır. 5-Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta ve personel almama durumunda yeni sınav açıp açmama konusunda serbesttir.
SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIM İLANI Son Başvuru : 29.12.2015
İl MARDİN İlçe DERİK Alınacak Sayı 2
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Word ve Excel programlarını iyi kullanıyor olmak ve lisans programlarında bilgisayar dersini gördüğüne dair transkripti belgelendirecektir.
- İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümlerinin lisans programlarının örgün eğitim programlarından mezun olmak Not: Belirtilen bölümlerin dışında müracaat eden adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
- En az B Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi olmak
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1-MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER: Mülakata katılmaya halk kazanan adaylar aşağıda istenen belgelerin sınav tarihine kadar Vakfa teslim etmeleri gerekmektedir. Sınavda başarılı olan adaydan istenilen belgelerin asılları bizzat istenecek, fotokopilerin aslına uygunluğu kontrol edilip tasdik edildikten sonra iade edilecektir. 1-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2- Askerlik durum belgesi ( Erkek Adaylar için) 3- Adli sicil kaydı, 4- 2 adet fotoğraf (Son 6 Ay İçinde Çekilmiş Olmak) 5- İkametgah Belgesi.( Adaylar ikametgah belgesini ilan tarihinden önce ikamet ettiğine dair belgeyi getirmek zorundalar) 6- 2014 veya 2015 yılı KPSS sınav sonuç belgesi 7- Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı veya Noter Onaylı Fotokopisi) 8- Varsa iş deneyim belgeleri fotokopisi ve özgeçmişi 9-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren Tam Teşekküllü Sağlık Kurulu Raporu (Sınavı kazanandan sınav sonrası istenecektir) 10- En az B sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak 2-SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER 1- Başvuruda bulunacak adaylar, 21.12.2015-29.12.2015 tarihine kadar https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden on-line olarak başvurabilirler. Belirtilen tarihten sonra yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. 2-Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları 04.01.2016 tarihi mesai bitimine kadar vakfa elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta veya kargo yolula gönderilen evraklar kabul edilmeyecek olup, hükmen eleneceklerdir. 3- Başvuruda bulunacak adaylar sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecektir. 4- 06/01/2016 Çarşamba günü saat 10:00?da Derik Kaymakamlığı Makam odasında mülakat yapılacaktır. 5-Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta ve personel almama durumunda yeni sınav açıp açmama konusunda serbesttir.