Konya Güneysınır SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 14 Aralık 2015 11:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya Güneysınır SYDV Personel Alım İlanı
GÜNEYSINIR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 23.12.2015
İl KONYA İlçe GÜNEYSINIR Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar işletim sistemini ve bilgisayar programları kullanabilir olmak. (Word, Excel, PowerPoint vb, mülakat esnasında uygulamalı bilgisayar sınavı yapılacaktır.)
- Üniversitelerin 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak.
- En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- ÖZEL ŞARTLAR: 1-Üniversitelerin 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak. 2- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 3- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 4-En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 5- İyi derecede bilgisayar işletim sistemini ve bilgisayar programları kullanabilir olmak. (Word, Excel, PowerPoint vb, mülakat esnasında uygulamalı bilgisayar sınavı yapılacaktır.) 6-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak, 7-Gerekli görüldüğünde veya talep olunduğunda Güneysınır İlçesinde ikamet edebilecek durumda olmak, 8-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak 9- İşin Süresi Daimi (2 Ay Deneme Süreli), 10- Vakfımız mülakat/sınav sonucunda personel alıp almamakta serbesttir 11- Başvuruların Konya İli genelinden alınmasına, başvuru sahiplerinin en az 3 aydır Konya İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmasına