Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Kaynak : Resmi Gazete
İlan Giriş : 29 Kasım 2015 09:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

UNVANI

DERECESİ

ADEDİ

ARANAN NİTELİKLER

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr.

(1), (2), (3)

2

1

Doktora derecesini Bilgisayar Bilimi'nden almış olmak. İçerik tabanlı kopya video tespiti ve video ile orman yangını tespiti konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası taranan bilimsel dergi yayınları bulunmak, teorik ve pratik deneyimi olmak.

Mühendislik Fakültesi

Makine Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr.

(1), (2), (3)

3

1

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamış olmak. İleri kompozit malzeme üretimi teknikleri ve tasarımı alanında matematiksel modelleme, simülasyon ve deneysel çalışmalar yapmış olmak.

Mühendislik Fakültesi

Endüstri Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr.

(1), (2), (3)

4

1

Afet Yönetimi, Tahliye Yönetimi, Kritik Alt Yapı Planlama, Ulaştırma ve Lojistik, Stokastik Optimizasyon ve Konik Programlama konularında çalışma yapmış ve uluslararası indekslerce taranan dergilerde yayınları olmak; Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisans ve Endüstri Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.

1 - Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2 - Tercihen dünyanın ilgili alanda saygın ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak.

3 - Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.