YÖK Mesleki ve Teknik Eğitimde İşbirliği Duyurusu

İlan Giriş : 19 Mart 2007 10:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
YÖK Mesleki ve Teknik Eğitimde İşbirliği Duyurusu

MESLEKİ ve TEKNİK EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ KONFERANSI

Türkiye adına Yükseköğretim Kurulu, İngiltere adına British Council Türkiye Temsilciliğince ortaklaşa düzenlenen konferans, 19-20 Mart 2007 tarihlerinde , Ankara Bilkent Otel?de gerçekleşecektir.

Konferansın amacı; ?Kalite Güvence?, ?Öğretim Elemanı Eğitimi?, ?İş Dünyasının İhtiyaçlarını Karşılamaya Yönelik Müfredat Geliştirme?, ?Multimedya Teknolojileri ve e-Öğrenme? konularında işbirliğini tartışmak ve Avrupa Birliği destekli ortak proje geliştirmeyi teşvik etmektir.

Konferansa, İngiltere?den 25 mesleki ve teknik yükseköğretim kurumunun üst düzey yöneticileri ile Türkiye?deki 30 meslek yüksekokulundan yönetici ve öğretim elemanı davet edilmiştir.

19 Mart 2007; saat 09.30 da başlayacak konferansın açılış oturumuna, Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekilleri ile oturumlarda görev alacak Rektörler ve İngiltere?nin Türkiye Büyükelçisi Sayın, Nick BAIRD ile British Council Türkiye Direktörü Chris BROWN da katılacaklardır.

Üç oturumda sunuşların yapılacağı konferansta, katılımcılar dört gruba ayrılarak ?Kalite Güvence?, ?Öğretim Elemanı Eğitimi?, ?İş Dünyasının İhtiyaçlarını Karşılamaya Yönelik Müfredat Geliştirme?, ?Multimedya Teknolojileri ve e-Öğrenme? konularında ikili ve çok taraflı işbirliği ve birlikte çalışma imkanını araştıracak ve bu çalışmalarda özellikle Avrupa Birliğinin fonlarından yararlanma yollarını tartışacaklardır.