YÖK 2 Adet Proje Duyurusu

İlan Giriş : 14 Mart 2007 13:31, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
YÖK 2 Adet Proje Duyurusu

Türkiye-Slovenya Arasındaki İşbirliği Anlaşması Çerçevesinde Proje Önerileri

?Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Slovenya Cumhuriyeti Hükümeti arasında 19 Nisan 2001 tarihinde Ljubljana?da imzalanmış olan Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Anlaşması? çerçevesinde TÜBİTAK ile Slovenya Araştırma Kurumu tarafından ortak projeler desteklenecektir.

Anılan programa ilişkin duyuruya ve proje öneri formlarına http://www.tubitak.gov.tr/home.do?sid=221&pid=491 internet adresinden ulaşılması mümkün olabilecektir.

Söz konusu program çerçevesindeki proje önerilerinin 30 Nisan 2007 tarihine kadar TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı-İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

PIA-Bosphorus Protokolü Çerçevesinde Proje Önerileri

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Fransa Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı arasında 16 Temmuz 2003 tarihinde imzalanmış olan ?Protocol for Programme of Integrated Actions (PIA)-Bosphorus? çerçevesinde 2008-2009 yıllarında ortak araştırma projeleri desteklenecektir.

Anılan programa ilişkin duyuruya ve proje öneri formlarına http://www.tubitak.gov.tr/uidb (Erişim: İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü>İkili İşbirliği/Proje Başvuru Çağrıları>Fransa/Bosphorus) internet adresinden ulaşılması mümkün olabilecektir.

Sözkonusu program çerçevesindeki proje önerilerinin 15 Mayıs 2007 tarihine kadar TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı-İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.