Sahil Güvenlik Komutanlığı Mütercim Tercüman Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Mart 2007 11:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sahil Güvenlik Komutanlığı Mütercim Tercüman Alım İlanı

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINDAN

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (MÜTERCİM TERCÜMAN (İNGİLİZCE)) GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

1. Sahil Güvenlik Komutanlığı (Ankara) Karargahında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek 1 adet Sözleşmeli Personel (Mütercim Tercüman (İngilizce)) kadrosu için giriş sınavı yapılacaktır.

2. GİRİŞ SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI

a. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından; 2005 ve 2006 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP.3 puan türünden 85 ve üzerinde puan almak,

b. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara haiz olmak (A bendinin 6 ncı fıkrası hariç),

c. Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviribilim (İngilizce) veya bunların denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi veya yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından birisini bitirmiş olmak,

ç. KPDS En az B seviyesi İngilizce bilmek,

d. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

3. BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

a. Diploma veya öğretim belgesi fotokopisi, (aslı, noter veya okuldan onaylı sureti, başvuru sırasında gösterilecek, mülakata çağrılması halinde getirilecektir)

b. Noterden veya muhtardan onaylı nüfus cüzdanı sureti. (T.C. Kimlik Numarası işlenmiş veya bilinecek)

c. 2005 veya 2006 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, (aslı veya noter onaylı sureti, başvuru sırasında gösterilecek, mülakata çağrılması halinde getirilecektir)

ç. KPDS Sonuç Belgesi, (aslı veya noter onaylı sureti, başvuru sırasında gösterilecek, mülakata çağrılması halinde getirilecektir)

d. Son üç ay içerisinde çekilmiş 12 adet renkli vesikalık fotoğraf, (Fotokopi kabul edilmez)

e. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi (aslı veya onaylı sureti, başvuru sırasında gösterilecek, mülakata çağrılması halinde getirilecektir)

f. Muhtarlıktan onaylı ikametgah ilmuhaberi,

g. Cumhuriyet Başsavcılığından alınacak adli sicil belgesi aslı (son üç ay içinde alınmış olması gerekir. Sabıkası olanlar için mahkeme kararı eklenecektir.)

ğ. Kısa özgeçmişi. (Anne, baba mesleği, okuduğu okullar, yılları, daha önce çalıştı ise çalıştığı iş yeri ve kurumlar)

4. BAŞVURU YERİ VE TARİHİ

Başvurular şahsen Sahil Güvenlik Komutanlığı Dikmen Caddesi Merasim Sokak No:10 Bakanlıklar/ANKARA adresine 21 ŞUBAT - 09 MART 2007 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Posta veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek ve cevap verilmeyecektir.

5. YAZILI, SÖZLÜ, MÜLAKAT SINAVI VE DUYURU

a. Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan; alınacak personel sayısının 10 katı kadar aday merkezi sınav sonuçlarına göre en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde değerlendirilmeye (yazılı, sözlü ve mülakat sınavı) tabi tutulacaktır.

b. Değerlendirmeye (yazılı, sözlü ve mülakat sınavı) tabi tutulacak aday listeleri 15 MART 2007 tarihinden itibaren Sahil Güvenlik K.lığı internet adresinden (www.sgk.tsk.mil.tr) yayınlanacak, ayrıca yazı ile bildirilmeyecek, başvuru belgeleri iade edilmeyecektir.

c. Yazılı ve sözlü sınav 23 MART 2007 tarihinde, mülakat sınavı 27 MART 2007 tarihinde Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargahı Bakanlıklar/ANKARA?da yapılacaktır.

ç. Değerlendirme (yazılı, sözlü ve mülakat sınavı) sonuçları en geç 15 gün içinde internet adresinden (www.sgk.tsk.mil.tr) duyurulacak, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

6. GÖREVE BAŞLAMA

Kazanan adayın ilan edilmesini müteakip sözleşmesinin yapılarak göreve başlatılması için;

a. Hakkında yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucunun olumlu olması,

b. Sevk edileceği Askeri Hastaneden ?TSK ?da Sivil Personel olarak görev yapar? kararlı sağlık kurulu raporu alması,

gerekmektedir.