AB Kırsal Kalkınma Programı Bağımsız Uzman Alım İlanı

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
İlan Giriş : 13 Ekim 2015 15:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
AB Kırsal Kalkınma Programı Bağımsız Uzman Alım İlanı
AB KIRSAL KALKINMA PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLECEK OLAN PROJELERDE KISA DÖNEMLİ BAĞIMSIZ UZMAN İSTİHDAM EDİLECEKTİR

AB Kırsal Kalkınma Programı Kapsamında Yürütülecek Olan Projelerde Kısa Dönemli Bağımsız Uzman İstihdam Edilecektir. AB adaylık sürecinde kırsal kalkınmanın yerelde yaşayan kırsal topluluklar aracılığıyla gerçekleştirilmesi ve bu toplulukların harekete geçirilmesi için AB'de LEADER yaklaşımı olarak bilinen bu yöntem konusunda eğitmek ve ihtiyaç duyuldukça kısa dönemli çalıştırılmak üzere Yerel Kalkınma Uzman Adayları belirlenecektir. Seçilen adaylar AB Kırsal Kalkınma Programı kapsamında desteklenen özel-kamu-sivil toplum (STK) ortaklı Yerel Kalkınma Gruplarının kurulması ve Yerel Kalkınma Planlarının oluşturulması konusunda AB uzmanlarınca eğitileceklerdir. Eğitim sonrasında AB Kırsal Kalkınma Programı kapsamında yürütülecek olan projelerde kısa dönemli bağımsız uzman olarak çalıştırılacaktır.

Adayların:

* Üniversite mezunu olmaları ve en az iki yıl mesleki deneyime sahip olmaları, (yüksek lisans ve üstü dereceli adayların en az 1 yıllık mesleki deneyime sahip olmaları)

* Bilgisayar kullanma ve rapor yazma yeteneklerine sahip olmaları,

* Toplantı, eğitim, çalıştay organize etme becerisi taşımaları,

* Farklı gruptan insanlarla birlikte çalışma, iletişim kurma, iş planlama ve analiz etme becerilerine sahip olmaları ve

* Sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Toplam 30 (Otuz) Yerel Kalkınma Uzmanın belirlenmesi planlanmakta olup başvuruların değerlendirilmesi bağımsız uzmanlar tarafından yapılacaktır, ilan edilen bu pozisyon AB finansmanlı faaliyetlerin yerine getirilmesi için sözleşme imzalanacak danışman firmalar tarafından geçici (proje bazlı) uzman istihdam edilmesine yönelik olup kamu personel alımı ile bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Program ile LEADER yaklaşımı hakkında ayrıntılı bilgi için: http://ipard.tarim.gov.tr/

Başvuru için özgeçmiş gönderilecek adres: [email protected]

Son başvuru tarihi: 22.10.2015

Yukarıdaki kriterleri karşılamayan başvurular dikkate alınmayacaktır.