Abdullah Gül Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 08 Ekim 2015 02:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abdullah Gül Üniversitesi yardımcı doçent alım ilanı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN :

GENEL ŞARTLAR

1- Üniversitemiz birimlerine aşağıda belirtilen şartları taşıyanlardan öğretim üyesi alınacaktır.

2- Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır.

3- Kanuni şartlara haiz adayların, ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde; Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na, şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi tatile geldiği takdirde; bir sonraki iş günü mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir.

4- 657 sayılı Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

5- Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir.

6- Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak olan müracaatlar kabul edilmeyecektir. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Yardımcı Doçent kadrosu için adaylar; dilekçesinde yabancı dilini ve başvurduğu bölümü belirtecektir. Varsa hizmet belgesi, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır. Adaylar; KPDS, ÜDS'den veya denkliği kabul edilen Yabancı Dil Sınavından aldıkları notlara bakılmaksızın "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin 6. ve 7. maddeleri gereğince yabancı dil sınavına tabi tutulacaklardır

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

UNVANI

DERECESİ

ADEDİ

ARANAN NİTELİKLER

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği

Yrd. Doç. Dr. (1), (2), (3)

2

1

Bilgisayar Mimarisi, Bilgisayar Güvenilirliği, Paralel Mimariler, Transactional Bellek konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası taranan bilimsel dergi yayınları bulunmak, teorik ve pratik deneyimi olmak ve bu alanlardaki çalışmalara hitap eden bir doktora dercesine sahip olmak.

1- Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

2- Tercihen dünyanın ilgili alanda saygın ve önde gelen üniversitelerinden doktoralı olmak.

3- Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

Başvuru Adresi: Abdullah Gül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Barbaros Mahallesi Sümer Yerleşkesi Kocasinan/ KAYSERİ Tel: 0352 224 88 00