Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü sözleşmeli 9 avukat alacak.

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 10 Eylül 2015 08:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Vakıflar Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C. BAŞBAKANLIK

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜMDEN

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere ayrıntıları aşağıda belirtilen toplam (9) adet Avukat alınacaktır.

UNVAN

BİRİM

SAYI

ADANA

2

ERZURUM

1

AVUKAT

İSTANBUL

3

KASTAMONU

1

KONYA

2

GENEL ŞARTLAR:

1)657sayılı Devlet MemurlarıKanununun 48 inci maddesinde yer alan

genel şartları taşımak,

2)Sağlık durumu iklim değişikliklerine ve her çeşit yolculuk şartlarına elverişli olmak,

3)ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak,

4)Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak.

ÖZEL ŞARTLAR:

1)En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

2)Başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatını haiz olmak,

3)Avukat unvanı için başvuran adaylardan 2014 yılı KPSSP3 puan türüne göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak her birim için, asıl sayısı ve asıl sayısının 2 katı kadar yedek sayısı olacak şekilde sıralama yapılacak ve sonuçlar Genel Müdürlüğün internet sitesinde yayınlanacaktır. Avukat unvanı için ayrıca sınav yapılmayacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ:

İ) Başvurular, 28/09/2015 tarihinden başlayarak 02/10/2015 mesai saati bitimine kadar Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) yayınlanacak "Başvuru Formu" doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

2)Adayların fotoğraflarını, diplomalarını, avukatlık ruhsatnamelerini, elektronik ortamda taratıp Başvuru Formuna eklemeleri zorunludur.

3)Sadece internetten yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlan taşımayan başvurular ile elden veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Elektronik ortamda meydana gelebilecek aksaklıklardan dolayı, adayların başvurularım son güne bırakmamaları gerekmektedir.

4)Adaylar, başvuru sırasında sadece bir birimi tercih edebilecektir. Birden fazla birimi tercih eden adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Adayların eşit puana sahip olmaları durumunda, diploma tarihi itibariyle daha önce mezun olmuş olana, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

5)Yedek listede yer alan adayların hakları sonuçların ilan tarihini takip eden 6 ay için geçerli olup, daha sonraki sıralamalar için müktesep hak teşkil etmez.

6)Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personelin bu ilanda ve ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımadığının tespiti halinde, başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca başvuru şartlarını taşımadığı daha sonradan tespit edilenlerin sözleşmeleri tazminatsız ve bildirimsiz feshedilecektir.

7)İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır.

8)Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak, haklarında yasal işlem yapılarak, atamaları yapılmış ise iptal edilecek ve Genel Müdürlük tarafından kendilerine bir ücret ödenmiş ise yasal faizi ile birlikte tahsil edilecektir.

9)İşe alınacak adaylar, yerleştirme sonuçlarının kendilerine duyurulduğu tarihten itibaren işe başlamak için istenecek belgeleri tamamlayarak, belirlenecek süre içerisinde Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edeceklerdir.

İLETİŞİM ADRESİ:

Vakıflar Genel Müdürlüğü

İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

Milli Müdafaa Cad. No:20 Kızılay/ANKARA

www.vgm.gov.tr

0 312415 51 20