Hava Kuvvetleri Kom. Uzman Erbaş Alım İlanı

Kaynak : hava Kuvvetleri
İlan Giriş : 28 Ağustos 2015 16:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hava Kuvvetleri Kom. Uzman Erbaş Alım İlanı
HAVA KUVETLERİ KOMUTANLIĞI

UZMAN ERBAŞ BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURULAR: 27 AĞUSTOS - 05 EKİM 2015 (Saat:08.00)

DİKKAT!!!!

BU KILAVUZU OKUMADAN BAŞVURU İŞLEMİNİZİ YAPMAYINIZ.

Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra yürürlüğe girebilecek yasama, yürütme ve yargı organları kararları ile Genelkurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının kararları gerekli kıldığı takdirde değiştirebilir.

Bu durum, başvuru sahipleri için bir hak doğurmaz. Başvuru sahipleri bu durumu önceden kabul etmiş sayılır.

Bu ve benzeri durumlarda izlenecek yol, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirlenir ve kamuoyuna internet aracılığı ile duyurulur.

Sevgili Uzman Erbaş Adayları;

Bu kılavuz; Türk Hava Kuvvetlerinin 21'inci yüzyılda ihtiyaç duyduğu bilgi ve beceriye sahip, içinde bulunduğu çağın gelişmeleri ile çağdaş havacılık teknolojisini yakından takip edebilecek ve uygulayabilecek kapasitede yetişmiş uzman erbaşların, Hava Kuvvetleri Komutanlığına kazandırılması amacıyla, Hava Kuvvetleri Komutanlığına nasıl başvuracağınız konusunda sizlere yardımcı olmak üzere hazırlanmıştır.

Hava Teknik Okullar Komutanlığı tarafından hazırlanan bu kılavuz, Hava Kuvvetleri Komutanlığına başvuru esasları, seçim aşamaları ve kesin kayıt esaslarını kapsamakta, sadece www.tekok.edu.trinternet sitesinde yayımlanmakta, basım ve dağıtımı yapılmamaktadır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "İstikbal Göklerdedir" hedefi doğrultusunda, gücünü tarihinden ve yaşamında onurlu, görevinde sorumlu, çevresiyle uyumlu, inisiyatif sahibi personeline olan güveninden alan Türk Hava Kuvvetlerinin kıtasında etkin, bölgesinde lider bir hava, uzay ve bilgi gücü olma yolunda her biri ayrı bir değer olan silah arkadaşlarımızdan olmak istiyorsanız, sizleri Hava Kuvvetleri Komutanlığına bekliyoruz.

Başarınız devamlı, yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.

Hava Teknik Okullar Komutanlığı

Başvuru Kılavuzu için tıklayınız..