Karadeniz Teknik Üniv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ağustos 2015 17:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Karadeniz Teknik Üniv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üiversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliğinde,657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıdaki belirtilen ünvanda, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın ''Lise'' 2014 KPSS (B) gurubu sınavı ile (KPSSP94) puan türü esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.

Farabi Hastanesi Başhekimliği- Hemşire-7- Sağlık Meslek Lisesi (Hemşirelik Bölümü ) Mezunu Olmak.

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.

Adaylar mezuniyetine göre Lise 2014 KPSS (B) grubu sanavına girmiş bulunmalıdır.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir

Müracaatların; ilanın gazatede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar:Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığınınpdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir.Posta ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Sonuçlar KPSS Puan sıralaması dikkate alınarak:başvuru bitim tarihini takip eden 1 hafta içinde pdb.ktu.edu.tr.adresinde yayınlanacaktır.

4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler;fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süregeçmeden başvuruda bulunamazlar.

Başvuru alımları 25.08.2015 tarihinden itibaren başlayıp 08.09.2015 tarihi mesai saati sonuna kadar devam edecektir. 09.09.2015 tarihinden itibaren yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

2014 KPSS Sonuç Belgesi.

Personel Dairei Başkanlığının pdb.ktu.edu.tr web adresinden temin edilecek başvuru dilekçesi.

Nüfus cüzdanı fotokopisi.

1 Adet vesikalık fotoğraf (Dilekçeye eklenecektir).

Not:
Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz,atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare tarafından kendilerine
bir bedel ödenmiş ise bu bedel faiziyle birlikte tazmin edilir.KPSS (B) gurubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi
ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir.Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.