Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 23 Temmuz 2015 09:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Kom. İşçi Alım İlanı

TALEBİ VEREN KAMU KURULUŞUNUN ADI :SAHİL GÜVENLİK EGE DENİZ ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI

BAYRAKLI/İZMİR

TALEBİ ALAN İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ:İZMİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ:SAHİL GÜVENLİK EGE DENİZ ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI

BAYRAKLI/İZMİR

S.NO

MESLEK ADI

İŞGÜCÜ

SAYISI

EĞİTİM DURUMU

1

ARMADOR

İŞÇİSİ

2

Mesleki eğitim veren liselerin Ulaştırma Hizmetleri(Lojistik), Ahşap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bölümünden/alanından mezun olmak.

2

BORU

TESİSATÇISI-

GEMİ

2

Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatımı, Yapı Tesisat Sistemleri bölümünden/alanından mezun olmak.

3

YAT-TEKNE

DPlVACICI

2

Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi(Boya Üretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya,

dU Y nü I o 1

Doya ı eKnoıojısı, oanayı Doyacıııgı ve uygulama ı eKnıyı, iznuubirıyaı DoyacııiK

ELEKTRİKÇİ-

GEMİ

1

4

M6SI6KI eğitim veren ııseıenn tıeKinK-tıeKironiKı eKnoıojısı (tıeKiriK ı esısaııarı ve r anoMontörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.

5

ELEKTRİKÇİ

(GENEL)

1

Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.

S.NO

MESLEK ADİ

İŞGÜCÜ

SAYISI

EĞİTİM DURUMU

6

ELEKTRONİK

TEKNİSYENİ

4

Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Görüntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünden/alanından mezun olmak.

7

HİDROLİKÇİ

(GEMİ)

3

Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik-Pnömatik, Hidrolik ve Pnömatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölümünden/alanından mezun olmak.

«

MAKİNE

12

Mesleki eğitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakım Onarım), Motor, Gemi

TEKNİSYENİ

Makineleri, Makine bölümünden/alanından mezun olmak.

9

TEKNE USTASI (POLYESTER)

2

Mesleki eğitim veren liselerin Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Tekne ve Yat Yapımı, Plastik Teknolojisi bölümünden/alanından mezun olmak.

10

RASPACI(GEMİ)

1

Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi(Boya Üretimi ve Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Metal Teknolojisi bölümünden/alanından mezun olmak.

11

SOĞUTMA VE

İKLİMLENDİRME

TEKNİSYENİ

2

Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme (Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri), Soğutma ve İklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi iklimlendirme Sistemleri bölümünden/alanından mezun olmak.

12

TESVİYECİ

4

Mesleki eğitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalıp, Endüstriyel Mekanik, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol, Mekatronik bölümünden/alanından mezun olmak.