YÖK Ödüllü Yarışma ve Etkinlikler Duyurusu

İlan Giriş : 22 Ocak 2007 16:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
YÖK Ödüllü Yarışma ve Etkinlikler Duyurusu

Her yıl Mayıs ayının 2. haftası ?Vakıf Haftası? olarak çeşitli etkinliklerle tüm yurtta kutlanılmaktadır. Bu çerçevede, 2007 yılı Vakıflar Genel Müdürlüğünce ?Vakıf Medeniyeti Çevre Yılı? ilan edilmiş olup, bu amaçla anılan Genel Müdürlükçe geniş bir etkinlik ve kutlama takvimi hazırlanmıştır.

Yapılacak etkinlikler ile vakıfların kuruluşundan günümüze geçirdiği evrelerin ele alınması, yaşayan vakıf kurum ve kuruluşların gündeme getirilmesi, geçmişte ve günümüzde kurulmuş olan özellikli ve nitelikli vakıfların tanıtılması ve vakıf şuurunun yeniden topluma kazandırılması amaçlanmaktadır.

?2007 Vakıf Medeniyeti Çevre Yılı? etkinlikleri çerçevesinde, tüm üniversitelere bağlı fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik çeşitli yarışma ve aktiviteler planlanmakta olup, sonraki yıllarda da devam ettirilecek olan bu etkinlikler kapsamında vakıfların her yıl özel bir konu ile gündeme getirilmesi amaçlanmaktadır.

?2007 Vakıf Medeniyeti Çevre Yılı? etkinlikleri çerçevesinde, tüm üniversitelere bağlı fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olarak da ?Ben Bir Vakıf Kursam? konulu kompozisyon yarışması planlanmaktadır.

Sözkonusu kompozisyon yarışmasına ait şartname ve katılım formu için tıklayınız.

Eserlerin ve katılım formunun 06 Nisan 2007 tarihine kadar Vakıflar Genel Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir.