Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 20 Ocak 2007 20:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı
20/01/2007 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanmıştır.

SÜLEYMANBMÎREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği kadrolanna başvurma ile ilgili değerlendirme yönergesi hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallanna öğ retim elemanlan alınacaktır.

Profesör kadrolan daimi statüde olup, başvurduklan anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi Doçentlik Belgesi, BilimselÇalışma ve Yayınlanm kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı ve SDÜ Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvurma ile İlgili Değerlendirme Formunu ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığına;

Doçent kadrolan daimi statüde olup, başvurduklan anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri, Doçentlik Belgesi örneği ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlanm kapsayan eserlerden 4 (dört) adet dosyayı ve SDÜ Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvurma ile İlgili Değerlendirme Formunu ekleyerek Personel Daires i Başkanlığına

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlann başvurduklan anabilim dalı ve yabancı dillerini belirten dilekçelerine, Özgeçmiş, Doktora, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, 3 adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlanm kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ve SDÜ Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvurma ile İlgili Değerlendirme Formuu ekleyerek ilanın yayımlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde ilgili birime başvuracaklardır.

GENEL AÇIKLAMALAR

-Müracaatlar İlanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde Profesör ve Doçent kadrosuna yapılacak müracaatlar Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına, diğer kadrolara müracaatlar ise ilgili birimlere yapılacaktır.
-Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar KPDS 70 ve ÜDS sınavlarından 65 not aldığını göstenr belgeyi ibraz etmeleri halinde yapılacak olan yabancı dil sınavlarından muaf tutulurlar.
-1 lerhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp aynlmış dahi olsalar) çalıştığı kurumundan alacaklan onaylı aynntıh hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.
-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
- Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
-Tıp. Fakültesine,, ait kadrolara başvuracak Öğretim Uvesi aoaylann Tıp Fakültesi mezunu olması zorunludur.(Özel şartlar hariç)
SDÜ Öğretim Üyeliği Kadrolanna Başvurma ile ilgili Değerlendirme Yönerge ve Formları ile Yayın dosyası tanzim listesi Üniversitemizin w3.sdu.edu.tr internet adresinden temin edilebilir.

İlanı görmek için tıklayınız.