İstanbul Gelişim Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora Program İlanı

Kaynak : gelişim ünv.
İlan Giriş : 07 Temmuz 2015 10:20, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Gelişim Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora Program İlanı

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ

SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI ARALIK SINAVI KAYIT İLANI

PROGRAMIN AMACI

Bu programın amacı, İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen mühendis, mimar, teknik elemanlar, meslek yüksekokullarının iş sağlığı ve güvenliği bölümünden ve fen-edebiyat fakültesi fizik, kimya, biyoloji bölümleri mezunlarına mesleki becerilerini işyerlerinde uygulayabilmeleri ve mevzuatta öngörülen görevlerini yerine getirebilmeleri için gerekli iş sağlığı ve güvenliği bilgisini kazandırmaktır. Ayrıca İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışmaları sırasında karşılaşacakları iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili olaylar göz önünde bulundurularak, iş yerlerinde iş kazası ve meslek hastalıklarına yol açan etmenler ve korunma yöntemlerinin incelenmesi hedeflenmiştir.

EĞİTİM PROGRAMI ve SÜRESİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş İstanbul Gelişim Üniversitesinde 220 saatlik temel eğitimini tamamlayarak bakanlığın açtığı sınavda başarılı olan adaylar " İş Güvenliği Uzmanı" unvanı alabilmektedir.

İş Güvenliği Uzmanlığı yönetmeliğine göre eğitimin süresi toplam 220 saattir. Bunun 90 saati uzaktan eğitim, 90 saati örgün eğitim ve 40 saati iş güvenliği uzmanı bulunan bir işyerinde yapılacak pratik eğitimden oluşmaktadır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: (Kesin Kayıta Gelirken Lütfen İstenen Belgeleri Eksiksiz Olarak Yanınızda Getiriniz.)

1- Lisans Diploması ve geçici mezuniyet belgesi aslı veya onaylı fotokopisi (Aslı getirilmesi halinde Kurumumuzca "Aslı Gibidir" yapılacaktır.)

2- Nüfus Cüzdanı ve 1 adet fotokopisi: Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi ile Nüfus Cüzdanınızda ad, soyad farklılığı var ise değişikliği belirtir nüfus kayıt örneği. (Aslı getirilmesi halinde Kurumumuzca "Aslı Gibidir" yapılacaktır.)

3- 1 adet vesikalık fotoğraf

4- Ödeme Dekontu.

5 Aralık 2015 Sınavı için kayıtlarımız başlamıştır.

5 Aralık 2015 sınavı için yönetmelik gereği derslerin sınavdan 75 gün önce (20 Eylül 2015'e kadar) bitmesi gerekmektedir. Bu sebeple kayıtların en geç 22 Temmuz 2015 e kadar tamamlanması gerekmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi

E.5 Yan yol No:259 Avcılar-İSTANBUL

E-Posta adresi :

Sürekli Eğitim Merkezi [email protected]

Telefon: 0 212 422 06 70 / 119-160

Web: http://www.gelisim.edu.tr