Balıkesir Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 29 Aralık 2006 15:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir Üniversitesi Akademik Personel İlanı
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'nden

Üniversitemiz akademik birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile ilgili Yönetmelik hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Adayların Balıkesir Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuru, Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini (http://personel.balikesir.edu.tr adresinden ulaşılabilir) sağlamaları, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca kadronun derecesi bakımından atanabilme koşulları aranacak olup Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1) Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup 2547 Sayılı Kanun ile ilgili Yönetmelikte belirtilen niteliklere sahip adayların, başvurdukları anabilim dallarını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, noter onaylı Doçentlik Başarı Belgesi örneği, nüfus cüzdan örneği, özgeçmiş, hizmet cetveli, yayın listesi (profesör adayları başlıca araştırma eserlerini belirterek) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını Profesör adayları 6, Doçent adayları 4 takım halinde,

2) Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylarda ilgili alanda doktora yapmış olma koşulu aranacak olup, adayların başvurdukları anabilim dalını ve yabancı dilini belirten dilekçelerine (KPDS veya ÜDS'den en az 65 puan aldığını belgeleyenler yabancı dil sınavından muaf tutulacaklardır) özgeçmiş, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans ve doktora diploma/belgelerinin noter onaylı örneğini, 2 adet fotoğraf, hizmet cetveli, askerlikle ilişiklerinin olmadığına dair belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek,

Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3) Başvuru dilekçelerinde yazışma adresleri ile telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir. İlan şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Başvurular yukarıda belirtilen birimlere şahsen yapılacak olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

  PROFESÖR DOÇENT YRD.DOÇ. AÇIKLAMA
NECATİBEY EĞİTİM FAK.        
İlköğretim Böl./Fen Bilgisi Öğret. - - 1 Doktorasını Fizik Eğit. alanında yapmış olmak
İlköğretim Böl./Matematik Öğret. 1 - -  
Türkçe Eğit.Böl./Türkçe Eğit. - 1 -  
O.Ö.Fen ve Mat.Al.Eğ.Böl./Mat.Eğ. - - 1  
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK.        
Makine Müh.Böl ./ Kons .ve İmalat - - 1  
İnşaat Müh.Böl ./Yapı ABD 1 - 2  
Mimarlık Böl./Mimarlık Tarihi - - 1  
Jeoloji Müh./Maden Yatakları-Jeokimya - - 1  
FEN-EDEBİYAT FAK.        
Coğrafya Böl./Fiziki Coğrafya - 1 -  
Coğrafya Böl./Beşeri ve İkt . Coğ . 1 1 -  
Biyoloji Böl./Zooloji - - 1  
Matematik Böl./Cebir ve Say. Teo . - 1 1  
Fizik Böl./ Katıhal Fiziği - 2 -  
Kimya Böl./Anorganik Kimya - 1 -  
Kimya Böl./Organik Kimya - 1 -  
Kimya Böl./Biyokimya - - 1*