Selçuk Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2006 16:25, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Selçuk Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemiz birimlerine , 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve. Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma
Prensipleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır.

1. Profesör kadroları devamlı statü için olup, 2547 Sayılı Kanunun; 16. maddesinde belirtilen şartlan taşıyan Profesör adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya ile
birlikte, anabilim, dalını belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, doçentlik basaşarı belgelerini, yayın listelerini, başlıca arattırma eserlerini ekleyerek Rektörlüğümüzün personel dairesi başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Doçent kadroları devamlı statü için olup, 2547 sayılı kanunun 25. maddesinde belirtilen şartları taşıyan Doçent adaylarının bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Döret) nüsa dosyayla
birlikte, anabilim dalını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini ekleyerek, rektörlüğümüz personel dairesi başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların, bilimsel çalışmalarına ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) nüsha dosya ile birlikte, ana bilim dalını belirten dilekçelerini, özgeçmiş, doktora belgesi,
onaylı nüfus cüzdanı sureti ve varsa ÜDS veya KPDS'den en 60 puan aldıklarına dair sonuç belgelerini, kamu kurumlarında çalışmış yada halan çalışmakta olanların (Üniversitemizde görev yapanlar hariç) hizmet belgelerini ekleyerek, rektörlüğümüz personel dairesi başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

DUYURULUR

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Profösör, Doçent ve Yardımcı Doçent adaylarının durumlarının, üniversitemiz senetosunca belirlenmiş olan Selçuk Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve atanma prensiplerine uygun olması gerekmektedir.
2. Müracat süresi ilanın yayınlandığı tarihden itibaren 15.günü mesai bitimidir. (Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracatlar dikkate alınmayacak ve postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir).
3. Müracatların tamamlanmasının mütakiben rektörlüğümüzce oluşturulan bilimsel dosya inceleme komisyonunca, kriterlere uymadığı tesbit edilen başvurular geçersiz sayılacaktır.
4. Yardımcı doçent kadrolarına başvuran adaylardan ÜDS ve KPDS'den en az 60 puan almış olanlar yabancı dil sınavından muaf sayılacaktır. Bu belgeye sahip olmayanların başvuruları, Üniversitemiz tarafından yapılacak olan yabancı dil sınavında başarılı olmaları halinde kabul edilecektir.
5. Yardımcı Doçentlik Yabancı Dil Sınav Tarihi daha sonra üniversitemizin web sayfasından (www.selcuk.edu.tr) duyurulacaktır.
6. Yurt dışından alınan diplomaların Üniversiteler arası kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.