TÜBİTAK BİLGEM Personel Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 15 Mayıs 2015 17:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜBİTAK BİLGEM Personel Alım İlanı

*: Bu ilandaki tecrübe koşulu aranmayan tüm pozisyonlar için "Sınav Puanı 1 " koşulu geçerlidir. **: Bu ilandaki tecrübe koşulu aranan tüm pozisyonlar için "Sınav Puanı 2 " koşulu geçerlidir. ***: Ar-Ge Teknisyeni ilanları için İngilizce koşulu aranmamaktadır.

Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı

Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı

International English Language Testing System

Test of English as a Foreign Language - Internet-Based Test

Test of English as a Foreign Language - Computer-Based Test

Test of English as a Foreign Language - Paper-Based Test

First Certificate in English

Certificate in Advanced English

Certificate of Proficiency in English

Resmi dili İngilizce olan bir ülkede; lisans, yüksek lisans veya doktora derecesi almış olanlar ile o ülkede en az üç yıl süreyle mesleğini uygulamış olanlardan İngilizce yeterlilik koşulları aranmaz.

BAŞVURU SÜRECİ

a)Adaylar www.bilgem.tubitak.gov.tradresinden Kariyer Başlığı altında bulunan İş Olanakları bölümünden İş Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuru yapacaklardır. Bunun dışındaki başvurular işleme alınmayacaktır. Başvurulacak pozisyonla ilgili yüklenmesi gereken diğer belgeler sistemde tanımlıdır.

b)Son başvuru tarihi 31/05/2015'tir. Eksik bilgi bulunan başvurular ile koşulları uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler mülakata çağrılmayacaktır. Mülakat tarihi ve yeri daha sonra duyurulacaktır.

c)Süreçle ilgili tüm gelişme duyuruları Merkezimizin web sayfasında (www.bilgem.tubitak.gov.tr)ilan edilecek olup, aynı zamanda adayın Başvuru Formunda bildirdiği elektronik posta adresine de gönderilecektir. Başvuruda Referans Kodunun belirtilmesi şarttır. Referans Kodu olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Bir aday en fazla 3 (üç) pozisyona başvuru yapabilecektir. 3'ten fazla pozisyona başvuru yapan adayların tüm başvurulan geçersiz sayılacaktır.

d)Her bir referans kodu için (Ar-Ge Teknisyeni pozisyonları hariç); "Adaylarda Aranacak

Genel Koşullar" bölümünün (e) maddesinin (i) bendine göre en yüksek puandan başlayarak oluşturulacak sıralamadaalınacak personelsayısının 5 katıkadaraday mülakata

çağrılacaktır. Son sıradakiadayla aynı puanıalan başka adaylarolmasıdurumunda bu

adaylar da mülakata çağrılacaktır.

e)Her bir Ar-Ge Teknisyeni referans kodlu pozisyon için "Adaylarda Aranacak Genel

Koşullar" bölümünün (e) maddesinin (v) bendine göre en yüksek puandan başlayarak oluşturulacak sıralamadaalınacak personelsayısının 5 katıkadaraday mülakata

çağrılacaktır. Son sıradakiadayla aynı puanıalan başka adaylarolmasıdurumunda bu

adaylar da mülakata çağrılacaktır.

f)Lisans eğitimini yurt dışında tamamlayan adaylar için "Adaylarda Aranacak Genel Koşullar" bölümünün (e) maddesinin (i) ve(iii) bentleri ile (f) maddesi koşul olarak aranmayacak olup, bu adaylar ayrıca değerlendirmeye alınacaklardır.

İletişim Bilgileri:

Adres: Şehit Mu. Kur. Yzb. İlhan Tan Kışlası Ümit Mah. 2432. Cad. 2489. Sok. Ümitköy / ANKARA E-Posta: [email protected]: 0312 291 6200 0312 291 6201 0312 291 6202