Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Özürlü İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 25 Aralık 2006 08:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Özürlü İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Kocaeli İl Müdürlüğünden :

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğüne Bağlı Kocaeli İl İşletme Müdürlüğüne aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda Daimi Özürlü işçi alınacaktır.

İşgücü Sayısı

Meslek Adı

Eğitim

Aranan Nitelikler

3

Bilgisayar Operatörü

Lise ve Dengi Okul Mezunu

- Bilgisayar Sertifikası olmak. - Talebin Resmi Gazete?de ilan tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak. - İşin Gereği Zihinsel ve Ruhsal Özürlü Olmamak

Yukarıda Belirtilen Talebe Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2004 ? 2006/Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmak.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda kurum kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Aynı İşyerine Ait Birden Fazla Talebi Olması Halinde, Durumları Uyan Müracaatçılar Yalnızca Bir Talebe Müracaat Edebileceklerdir. İşe Başlatılacak Kişiler Kocaeli?de İstihdam Edilecektir.

- Yukarıda Belirtilen Talebe Müracaat Edecek Adayların İlanın Resmi Gazete?de Yayımlandığı Tarihten İtibaren 15 Gün İçerisinde Kayıtlı Oldukları veya Olacakları Kurum Ünitesine Şahsen Başvurmaları Gerekmektedir.