Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 17 Nisan 2015 09:51, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Profesör adaylarının; Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, 4 fotoğraf, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin noter onaylı suretleri, başlıca araştırma eserini belirttiği yayın listesini, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Genel Şartlar;

*Adayların; www.odu.edu.trinternet adresindeki Personel Daire Başkanlığı web sayfasından erişebilecekleri "Ordu Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesi"ne göre puanlama tablosunu hazırlayarak dilekçelerine ve yayın dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi), çalıştıkları kuramlarından alacakları onaylı "Hizmet Belgesini" dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ; İlanın Resmi Gazete ve Ulusal Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gündür.

Birimi

Bölüm/Anabilim Dalı

Unvanı

Adet

K/D

Açıklama

Ziraat Fakültesi

Toprak Bilimi ve Bitki Besleme / Bitki Besleme

Profesör

1

1

Kadmiyum-Selenyum konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Ziraat Fakültesi

Gıda Mühendisliği

Profesör

1

1

Süt İşleme Teknolojisi alanında çalışmalar yapmış olmak.

Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji / Botanik

Profesör

1

1

Bitki Morfolojisi ve Anatomisi alanında çalışmalar yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri / Anatomi

Profesör

1

1

Nöroanatomi alanında çalışmalar yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri / Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim

Profesör

1

1

Robust Regresyon Teknikleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.