ODTÜ doktora sonrası araştırma programı

İlan Giriş : 16 Aralık 2006 12:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
ODTÜ doktora sonrası araştırma programı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA PROGRAMINDA (DOSAP)
ARAŞTIRMACILAR GÖREVLENDİRİLECEKTİR

1. Doktora Sonrası Araştırma Programı (DOSAP) genç araştırmacı ve öğretim üyelerinin Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki öğretim üyeleri ile birlikte ileri araştırmalar yaparak yeni araştırma konularında bilgi birikimlerinin artırmasını sağlamak amacıyla sürdürülmektedir.

2. Programa başvurmak isteyen genç araştırmacının doktorasını son 5 yıl içinde tamamlamış olması ve halen bir üniversitenin öğretim üyesi ya da öğretim görevlisi kadrosunda bulunması gereklidir.

3. Programa başvuran adayın değerlendirilmesi, birlikte çalışacakları proje yöneticisi tarafından yapılacak ve proje yöneticisi, kabul ettiği aday ile birlikte DOSAP İş Programını hazırlayacaktır. Çalışmanın başlayabilmesi için, kabul edilen adayın görev yapmakta olduğu üniversite tarafından, 2547 Sayılı Yasa'nm 39. maddesi kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi 'nde görevlendirmesi gerekmektedir. Program ile ilgili ayrıntılı bilgi www.dosap.odtu.edu.tr adresinde verilmektedir.

4. İlgilenen araştırmacıların www.dosap.odtu.edu.tr adresinde verilen DOSAP Aday Başvuru Formunu doldurarak 19 Ocak 2007 tarihine kadar e-posta ile [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

5. Programa kabul edilecek araştırmacılar ODTÜ'deki öğretim elemanlarına sağlanan olanaklardan, istemeleri halinde yabancı dillerini geliştirmek amacı ile ODTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'ndaki programlardan yararlanabileceklerdir.