İstanbul Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 24 Kasım 2006 13:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Üniversitesi Akademik Personel İlanı

24/11/2006 tarihli Posta gazetesinde yayımlanmıştır.

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ve "istanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesi" uyarınca Devamlı Statüde Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent ile Araştırma Görevlisi, öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına eleman alınacaktır

Profesörlük Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmişlerini , Doçentlik Belgelerini,Bilimsel Yayınlarının, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora ve yüksek lisans çalışmalarını, Üniversite Yönetimine katkılarını kapsayan belge ve bilgileri içeren 6 adet dosya ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir

NOT: Başvuruda bulunacak adayların Başlıca Araştırma Eserinin adını da belirttikleri başvuru dilekçelerinden hazırladıkları dosyalara birer fotokopi koymaları ve dilekçenin aslı ile Özgeçmiş, Doçentlik Belgesiyayın listesi ve başlıca araştırma eseri olarak gösterdikleri eserden ve vesikalık fotoğraftan birer adet yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Özgeçmiş, Doçentlik Belgesi, Yayın Listesi ile Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosya ile birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
NOT: Başvuruda bulunacak adayların başvuru esnasında yanlarında birer adet Doçentlik Belgesi, Yayın Listesi .özgeçmiş,başvuru dilekçesi ve bir adet vesikalık fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.
Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerini (Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) 70, Üniversite Dil Sınavından (ÜOS) 65 ve daha fazla puan almış olanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır) özgeçmişlerini, İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili hükümlerine uygun olarak hazırlanan, bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan bir dosyayı 4 adet halinde Doktora Belgesi , ile birlikte ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.
(*) 2547 Sayılı Kanunun 33/a Maddesi Uyarınca Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçeleri ile mezuniyet belgesinin onaylı örneği . nüfus cüzdanının onaylı örneği, erkek elemanların askerlik belgesi (mahkeme ve bakaya durumunda olmamak gerekmektedir.) ile ilgili birimlere başvuracaklardır. Başvurularda geçerli LES sonuç belgesinin ibraz edilmesi zorunlu olup. en az 50 puan almış olmak gerekmektedir. LES' te alınan puanın % 20' si Araştırma Görevlisi bilim sınavında değerlendirilecektir Tıp Fakülteleri için bu kapsamda ilan edilen kadrolara "Tıp Fakültelerinde Araştırma Görevlisi kadrosuna Atama Yönergesi" hükümlerine göre eleman alınacaktır. Doktora ve Uzmanlık Eğitimi yapmış olanlardan LES belgesi aranmayacaktır.
(2547 Sayılı Kanunun 33/a Maddesi Uyarınca Tıp Fakültelerine alınacak Araştırma I Görevlilerinin 5371 Sayılı Kanun Uyarınca Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması | gerekmektedir.)
C)2547 Sayılı Kanunun 50/d Maddesi Uyarınca Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat I Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçeleri ile mezuniyet belgesinin onaylı örneği . nüfus cüzdanının onaylı örneği, erkek elemanların askerlik belgesi (mahkeme ve bakaya durumunda olmamak gerekmektedir.) ile ilgili birimlere başvuracaklardır. Başvurularda geçerli LES sonuç belgesinin ibraz edilmesi zorunlu olup, en az 50 puan afmış olmak gerekmektedir. LES te alınan puanın % 20' si Araştırma Görevlisi bilim sınavında değerlendirilecektir.
Dil alanında Araştırma Görevliliğine başvuran adayların yabancı dil tespit sınavından en az 80 (Seksen) puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almaları gerekir.
(2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin İstanbul Üniversitesinin ilgili Enstitüsünde Yüksek Lisans ve Doktora Programlarından birisine kayıtlı öğrenci olmaları gerekmektedir.)
(*)2547 Sayılı Kanunun 33/a ve 50/d Maddeleri Uyarınca Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Eğitim süreleri 5 yıl ve daha fazla olan fakültelerden mezun olanlar ile Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine atanacak Araştırma Görevlilerinin dışında kalan birimlere müracaat edecek adayların 31 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.
(')Uzmanlık Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Müracaat edecekleri anabılim dalını belirten dilekçeleri ile birlikte mezuniyet ve Uzmanlık belgesinin onaylı örneği , nüfus cüzdanının onaylı örneği erkek elemanların askerlik belgesi ile ilgili birimlere müracaat edeceklerdir. 5371 Sayılı Kanun Uyarınca Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir. Tıp Fakülteleri ile Diğer birimlerin Tıp ile ilgili alanlarına atanacak Uzmanlara "Tıp Fakültelerinde Araştırma Görevlisi kadrosuna Atama Yönergesi' hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
Uzman olarak atanacaklarda atanacağı birim ile ilgili birikim aranmaktadır.
(*)Öğretim Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının belirlediği atama şartlarına göre Dilekçelerini, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını ilgili birime teslim edeceklerdir.
YÖK 'ün kararı uyarınca 4 yıllık eğitim veren birimlere atanacak olan Öğretim Görevlilerinin Yüksek Lisans 2 yıllık eğitim veren birimlere atanacak olan Öğretim Görevlilerinin Lisans Mezunu ve en az S yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.
(*)Okutman Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Bir adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı ile birlikte başvuru formu doldurmak üzere Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Yabancı Dil Okutmanı olarak atanacakların Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavından en az 80 (Seksen) puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almaları gerekir.
Lisans ve Üstü düzeyinde eğitim veren birimlerde istihdam edilecek Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi ve Uzmanların, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavından en az 50 (Elli) puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları zorunludur.(Dil alanındakiler hariç)
Öğretim Görevlisi, Okutman, Uzman ve Araştırma Görevlisi kadrosuna müracaat edecek adayların, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan "Lisansüstü Eğitim Sınavı''ndan son iki yılda 50 puan almış bulunmaları gerekmektedir.
tian edilen bütün unvanlar için Yabancı Ülkelerden alman diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
İlan edilen bu kadrolara müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.
(*)Bu kadrolara atanacak adayların atama işlemlerinin 31.12.2006 tarihine kadar tamamlanarak görevlerine başlamaları gerekmektedir. Söz konusu tarihe kadar atanarak görevlerine başlamayanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
İlan edilen kadroların dereceleri başvuran adayların hizmet ve eğitim kurumlarının uygun olmaması halinde atamaları yapılmayacaktır.
Başvurular ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere yapılacaktır. Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

DUYURULUR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ     24.11.2006 14:34
ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ AÇIKLAMA
İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ      
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI PROFESÖR 1 ENFEKSİYON HASTALIKLARI BİLİM DALI İÇİN
ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ PROFESÖR 1  
HALK SAĞLIĞI DOÇENT 1 ÇEVRE SAĞLIĞI BİLİM DALI İÇİN
GENEL CERRAHİ DOÇENT 1  
RADİODİAGNOSTİK DOÇENT 1  
AİLE HEKİMLİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca Uzmanlığını almış olanların atanabilmesi için
TIBBİ BİYOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca Uzmanlığını almış olanların atanabilmesi için
CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ      
ANATOMİ PROFESÖR 1  
DEONTOLOJİ VE TIP TARİHİ PROFESÖR 1  
NÖROŞİRÜRJİ PROFESÖR 1  
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMAN 1 ÇOCUK KARDİYOLOJİSİNDE DENEYİMLİ OLMAK Uzmanlığını almış olanların atanabilmesi için
HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ UZMAN 1 TIP FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK Uzmanlığını almış olanların atanabilmesi için
HUKUK FAKÜLTESİ      
İŞ HUKUKU VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU PROFESÖR 1  
İŞ HUKUKU VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DEVLETLER UMUMİ HUKUKU PROFESÖR 1  
DEVLETLER UMUMİ HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TİCARET HUKUKU ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MEDENİ HUKUK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MEDENİ USUL HUKUKU VE İCRA İFLAS HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DEVLETLER ÖZEL HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ROMA HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DENİZ HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GENEL KAMU HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ANAYASA HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
CEZA VE CEZA USUL HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
HUKUK FELSEFESİ VE SOSYOLOJİSİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
VERGİ HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İDARE HUKUKU ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
EDEBİYAT FAKÜLTESİ      
TÜRK İSLAM DÜŞÜNCE TARİHİ PROFESÖR 1  
FELSEFE TARİHİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
LATİN DİLİ VE EDEBİYATI PROFESÖR 1  
LATİN DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
FİZİKİ COĞRAFYA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SOSYAL ANTROPOLOJİ PROFESÖR 1  
ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI DOÇENT 1  
UYGULAMALI PSİKOLOJİ DOÇENT 1  
UYGULAMALI PSİKOLOJİ YARD.DOÇ. 1  
UYGULAMALI PSİKOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SLAV DİLLERİ VE EDEBİYATLARI DOÇENT 1 RUS DİLİ VE EDEBİYATI BİLİM DALI İÇİN
YENİÇAĞ TARİHİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
T.C.TARİHİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TİYATRO ELEŞTİRMENLİĞİ VE DRAMATURJİ BÖLÜMÜ YARD.DOÇ. 1  
TİYATRO ELEŞTİRMENLİĞİ VE DRAMATURJİ BÖLÜMÜ ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca
ESKİÇAĞ TARİHİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DENEYSEL PSİKOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TÜRK İSLAM SANATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GENEL SOSYOLOJİ VE METEDOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SOSYOMETRİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ESKİ TÜRK DİLİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
FRANSIZCA MÜTERCİM TERCÜMANLIK ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca
FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TÜRK HALK EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
YENİ TÜRK EDEBİYATI YARD.DOÇ. 1  
YENİ TÜRK EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ESKİ TÜRK EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
URDU DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
KLASİK ARKEOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
PREHİSTORYA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İNGİLİZCE MÜTERCİM TERCÜMANLIK YARD.DOÇ. 1  
İNGİLİZCE MÜTERCİM TERCÜMANLIK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SİSTEMATİK FELSEFE ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İSPANYOL DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca
İTALYAN DİLİ VE EDEBİYATI ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca
BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ YARD.DOÇ. 2  
FEN FAKÜLTESİ      
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ PROFESÖR 1  
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ DOÇENT 1  
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ YARD.DOÇ. 2  
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK BÖLÜMÜ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GENEL BİYOLOJİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ZOOLOJİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GENEL FİZİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
YÜKSEK ENERJİ VE PLAZMA FİZİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ATOM VE MOLEKÜL FİZİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MATEMATİKSEL FİZİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
KATIHAL FİZİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TOPOLOJİ DOÇENT 1  
TOPOLOJİ YARD.DOÇ. 1  
GEOMETRİ DOÇENT 1  
ASTROFİZİK DOÇENT 1  
ASTROFİZİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
CEBİR VE SAYILAR TEORİSİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
UYGULAMALI MATEMATİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MATEMATİĞİN TEMELLERİ VE MATEMATİK LOJİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İKTİSAT FAKÜLTESİ      
YÖNEYLEM YARD.DOÇ. 1  
YÖNEYLEM ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MUHASEBE VE FİNANSMAN ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
YÖNETİM VE ORGANİZASYON ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İKTİSADİ GELİŞME VE ULUSLAR ARASI İKTİSAT ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İKTİSAT POLİTİKASI ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İKTİSAT TEORİSİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER ARAŞ.GÖR. 2 2547-33/a Maddesi Uyarınca
SİYASET BİLİMİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-33/a Maddesi Uyarınca
SOSYAL SİYASET VE SOSYAL GÜVENLİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DİŞHEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ      
PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ PROFESÖR 2 TOTAL PARSİYEL PROTEZİ BİLİM DALI İÇİN
DİŞHEKİMLİĞİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ÖĞR.GÖR. 1 FİZYOLOJİ BİLİM DALI İÇİN
DİŞHEKİMLİĞİ TEMEL TIP BİLİMLERİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-33/a Maddesi Uyarınca
ENDODONTİ ARAŞ.GÖR. 3 2547-50/d Maddesi Uyarınca
PERİODONTOLOJİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ORAL İMPLANTOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 PERİODONTOLOJİ DALINDA DOKTORA EĞİTİMİNİ TAMAMLAMIŞ 2547-33/a Maddesi Uyarınca
PEDODONTİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
AĞIZ DİŞ ÇENE HAS.VE CERRAHİSİ ARAŞ.GÖR. 2 AĞIZ DİŞ ÇENE CERRAHİSİ BİLİM DALI İÇİN 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İŞLETME FAKÜLTESİ      
FİNANSMAN ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
PAZARLAMA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SAYISAL YÖNTEMLER ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MUHASEBE ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ÜRETİM ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İŞLETME YÖNETİMİ VE ORGANİZASYON ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
VETERİNER FAKÜLTESİ      
ZOOTEKNİ PROFESÖR 1  
BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ DOÇENT 1  
PATOLOJİ DOÇENT 1  
HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI YARD.DOÇ. 1  
DÖLERME VE SUNİ TOHUMLAMA DOÇENT 1  
DÖLERME VE SUNİ TOHUMLAMA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
CERRAHİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ      
ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ YARD.DOÇ. 1  
YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YARD.DOÇ. 1  
TELEKOMİNİKASYON YARD.DOÇ. 1  
MADEN İŞLETMESİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MADEN YATAKLARI VE JEOKİMYA YARD.DOÇ. 1  
MİNEROLOJİ-PETROGRAFİ YARD.DOÇ. 1  
KONTROL VE KUMANDA SİSTEMLERİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GENEL JEOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
MİNEROLOJİ-PETROGRAFİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
BİOKİMYA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
FİZİKO KİMYA ARAŞ.GÖR. 3 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ORGANİK KİMYA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ANORGANİK KİMYA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
YERFİZİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
UYGULAMALI JEOFİZİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SİSMOLOJİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
KİMYASAL TEKNOLOJİLER ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
GEMİ YÖNETİMİ MÜHENDİSLİĞİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
CEVHER HAZIRLAMA ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ      
DENİZ BİYOLOJİSİ ARAŞ.GÖR. 2 GÖKÇEADA BİRİMİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 2547-50/d Maddesi Uyarınca
YETİŞTİRİCİLİK ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTE Sİ      
FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-33/a Maddesi Uyarınca
FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
EĞİTİMDE PSİKOLOJİK HİZMETLER ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
ÜSTÜN ZEKALILAR EĞİTİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
BİLGİSAYAR VE ÖĞRT.TEK.EĞİT. ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
FRANSIZ DİLİ EĞİTİMİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SINIF ÖĞRETMENLİĞİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSE KOKULU      
  ÖĞR.GÖR. 1 SUALTI TEKNOLOJİSİ PROGRAMI SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSİ OLMAK
  ÖĞR.GÖR. 1 MAKİNE PROGRAMI MAKİNE MÜHENDİSİ OLMAK
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKS EKOKULU      
  ÖĞR.GÖR. 1 DİŞ PROTEZ PROGRAMI İÇİN
  ÖĞR.GÖR. 1 TIBBİ LABORATUVAR PROGRAMI İÇİN
  UZMAN 1 TIBBI LABORATUVAR PROGRAMI İÇİN TRANSPLANTASYON İMMÜNOLOJİ KONUSUNDA DENEYİMLİ
  UZMAN 1 TIBBİ LABORATUVAR PROGRAMI İÇİN KALP DAMAR CERRAHİSİ UZMANI OLMAK
  UZMAN 1 TIBBİ LABORATUVAR PROGRAMI İÇİN RADİODİAGNOSTİK UZMANI OLMAK
FLORENCE NİGHTINGALE HEMŞİRE LİK YÜKSEKOKULU      
  ARAŞ.GÖR. 1 ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ANABİLİM DALI İÇİN 2547-50/d Maddesi Uyarınca
  ARAŞ.GÖR. 1 HEMŞİRELİK ESASLARI ANABİLİM DALI İÇİN 2547-50/d Maddesi Uyarınca
FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU      
  ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSE KOKULU      
  YARD.DOÇ. 1 PAZARLAMA PROGRAMI İÇİN
  YARD.DOÇ. 1 BANKACILIK PROGRAMI İÇİN
  ÖĞR.GÖR. 1 TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI İÇİN
BAKIRKÖY SAĞLIK YÜKSEKOKULU      
  ÖĞR.GÖR. 1 HALK SAĞLIĞI HEMŞİRELİĞİ DALINDA YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK
KARDİYOLOJİ ENSTİTÜSÜ      
  PROFESÖR 1  
  DOÇENT 1 KARDİYOLOJİ ANABİLİM DALI İÇİN
  DOÇENT 1 KALP DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI İÇİN
ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ      
KLİNİK ONKOLOJİ ARAŞ.GÖR. 2 TÜMÖR PATOLOJİSİ BİLİM DALI İÇİN 2547-33/a Maddesi Uyarınca
ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ      
  YARD.DOÇ. 1 ADLİ TIP ALANINDA DENEYİMLİ PATOLOJİ UZMANI
  ARAŞ.GÖR. 1 FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ MEZUNU 2547-33/a Maddesi Uyarınca
AVRASYA ENSTİTÜSÜ      
  ARAŞ.GÖR. 2 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİT ÜSÜ      
GENETİK YARD.DOÇ. 1 TIBBİ GENETİK DOKTORALI PROTEİN ANALİZLERİ VE TRANSGENİK UYGUMALARINDA DENEYİMLİ
GENETİK ARAŞ.GÖR. 1 TIP FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK 2547-50/d Maddesi Uyarınca
DENİZ BİLİMLERİ VE İŞLETMECİLİĞİ ENSTİTÜSÜ      
DENİZEL ÇEVRE ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
KİMYASAL OŞİNOGRAFİ ARAŞ.GÖR. 1 2547-50/d Maddesi Uyarınca
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ      
  ARAŞ.GÖR. 2 İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ-EMBRİYOLOJİ ANABİLİM DALI İÇİN TIP FAKÜLTESİ MEZUNU 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca
  ARAŞ.GÖR. 1 İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ BİYOFİZİK ANABİLİM DALI İÇİN TIP FAKÜLTESİ MEZUNU 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca
  ARAŞ.GÖR. 1 ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ TEMEL ONKOLOJİ ANABİLİM DALI İÇİN 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca
  ARAŞ.GÖR. 1 CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HİSTOLOJİ-EMBRİYOLOJİ ANABİLİM DALI İÇİN TIP FAKÜLTESİ MEZUNU 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca
KONSERVATUVAR      
  YARD.DOÇ. 1 PİYANO ANASANAT DALI İÇİN
REKTÖRLÜK      
  OKUTMAN 1 YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İNGİLİZCE OKUTMANI
  OKUTMAN 1 DİL MERKEZİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜRKÇE OKUTMANI
  UZMAN 1 KÜTÜPHANE VE DÖKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KÜTÜPHANECİLİK BÖLÜMÜ MEZUNU
  TOPLAM 211