Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanı

İlan Giriş : 18 Kasım 2006 14:56, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı sözleşmeli personel alım  ilanı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünden (Devredilen) :

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

Sandığımız taşra teşkilatına bağlı İstanbul Dinlenme ve Bakımevi ile İzmir?de bulunan Narlıdere Dinlenme ve Bakımevi Müdürlüklerinde, sözleşmeli pozisyonlarda 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere; aşağıda belirtilen unvanlardan (pozisyon) Daire Tabibi için Ankara?da yapılacak mülakat, diğerleri için ise geçerlilik süresi devam eden Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere yapılacak sıralamaya göre sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvanı (Pozisyon) İli Adedi Aylık Net Sözleşme Ücreti (YTL.) Çalışma Süreleri Aranılan Nitelikler
Daire Tabibi İzmir 1 973,66 Haftada (5) gün , günde (8) saat. Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak
Sosyal Çalışmacı İstanbul 4 694,80   Sosyal Hizmetler Lisans Programından mezun olmak
Fizyoterapist İzmir 1 694,80   Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak
Hemşire İzmir 2 645,84   Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümünden mezun olmak -İlan tarihi itibarıyla mesleği ile ilgili olarak en az (2) yıl çalışmış olmak.
Hemşire İzmir 15 645,84   Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak -İlan tarihi itibarıyla mesleği ile ilgili olarak en az (2) yıl çalışmış olmak.
1- Talepte bulunacakların;

a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmaları,

b) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları,

c) Hemşirelerde aranan mesleğiyle ilgili en az (2) yıl çalışmanın; mezuniyet tarihinden sonra ve ilan tarihinden önce geçmiş olması, staj ve fahri olarak çalışma ile haftanın belli günleri veya günün belli saatlerindeki çalışma şeklinde geçmemesi,

Gerekmektedir.

2 - İsteklilerin; bu ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 7 gün içinde (mesai sonuna kadar) ilan ekindeki formata uygun olarak hazırlayacakları özgeçmişlerini de belirtir dilekçe ve istenilen belgeleri, T.C. Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Milli Müdafaa Caddesi No:24 06643 Bakanlıklar/ANKARA (İrtibat Tel: 0312 414 47 52-53) adresine posta yoluyla veya bizzat müracaat suretiyle teslim etmiş olmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3 - İlanda belirtilen belgeleri eksik ibraz eden veya hiç ibraz etmeyenler bu belgeleri son müracaat tarihine kadar Sandığımıza ibraz ettikleri takdirde talepleri kabul edilecek, son müracaat tarihinden sonra ibraz etmeleri halinde ise talepleri kabul edilmeyecektir.

4 - Daire Tabibinin yerleştirilmesi Sandığımız Sınav Kurulunca yapılacak mülakat sonucuna göre yapılacaktır. Sosyal Çalışmacı, Fizyoterapist ve lisans mezunu Hemşirelerin yerleştirilmeleri lisans mezuniyetlerine göre aldıkları KPSSP3 puanlarına göre; diğer Hemşireler için ise Sağlık Meslek Lisesi öğrenimlerine göre aldıkları KPSSP94 puanları esas alınacaktır. Yerleştirme işlemi en yüksek puandan başlamak üzere yapılacaktır. KPSS sonuçlarına göre yerleştirileceklerden alınacak sayıya göre yalnızca son sırada eşit puanı olanlar için Sandığımız Sınav Kurulunca mülakat yapılacak olup mülakatın tarihi, yeri ve saati adayların adreslerine bilahare bildirilecektir.

5 - İlana uygun olarak göreve başlatılacak olanlar; sosyal güvenlik yönüyle, 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu hükümlerine tabi olacaklar ve istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.

6 - İlanda belirtilen ücrete ilaveten, 253,67 YTL ek ödeme ile fiilen çalışılması halinde 69,60 YTL fazla çalışma ücreti ödenecektir.


T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

Emekli Sandığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Devredilen)

Kurumunuzda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli personel olarak çalışmak istiyorum.

Gereğini arz ederim. ?./?./2006

İMZA

Adı Soyadı : ???????????..

Doğum Yeri ve Yılı : ???????????..

T.C.Kimlik No : ???????????..

Tel : 0 (??..) ???.????

GSM : 0 (??..) ????.???

e-posta : ???????...................

Talepte Bulunacağı;

Unvan (Pozisyon) : ???????????...

YAZIŞMA ADRESİ : ????????????

???????????....

???????????....

EKLER:

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Diploma fotokopisi

3- KPSS sonuç belgesi (Daire Tabibi hariç)

4- İlan tarihi itibarıyla mesleğiyle ilgili olarak en az 2 yıl çalıştığını gösterir belge.

(Hemşire için)

ÖZGEÇMİŞ: