Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Zaman Gazetesi
İlan Giriş : 27 Aralık 2014 11:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallanna Yardımcı Doçent alınacaktır. Yardmcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, başvuru formunda sınava girecekleri yabancı dillerini belirterek ekinde noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Mezuniyet Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, 6 (alt) adet Fotoğraf, Adli Sicil Kaydı, Hizmet Belgesi Özgeçmiş ve Yayın Listesi (YÖK Formarjnda) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosya ile birlikte ilgili Yüksekokula şahsen veya posta yolu ile başvurucaklardr.

GENEL AÇIKLAMALAR:

* Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurlan Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartlan taşıması gerekmektedir.

* Adaylar ilana başvuralarını ilanın yayınlandığı günden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde belirtilen birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

* Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksk olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

* Başvuracak adaylann öğrenim belgelerinin ve askerlik durum belgesinin aslı veya onaylı bir nüshasını teslim etmeleri gerekmektedir.

* Adaylann bütün yayın dosyalarında yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş ve yayın listesi ile eğitim durumlarına ilişkin belgeler bulunacaktır. Aynca, bilimsel yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD veya DVDVİ başvuracakları birime teslim edecekleri dosya sayısı kadar sunmalan gerekmektedir.

* Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Üniversitemizde görevli personelin yapacağı başvularda hizmet belgesi, adli sidl belgesi ve askerlik durum belgesi istenilmemektedir.

* Yardımcı Doçent kadrosuna başvuran adaylar için yapılacak dil sınavının yeri, tarihi ve saati bilahere Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

İlanen duyurulur.

BİRİM/BÜLÜM

ANABİLİM DALI

UNVAN

DERECE

ADET

İLANDA ARANAN SARILAR

BEDBvJ EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

Spor Yöneticiliği

Spor Yönetim Bilimleri

Yrd. Doç

4

1

ilgili alanda Doktora yapmış olmak.

Spor Yöneticiliği

Spor Yönetim Bilimleri

Yrd. Doç

5

2

ilgili alanda Doktora yapmış olmak.