İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 26 Aralık 2014 16:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda isimi yazılı birimine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin ilgili maddeleri ve "İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesi" uyarınca Yardımcı Doçent kadrosuna eleman alınacaktır.

Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, Doktora Belgesini, Yayın Listelerini, Bilimsel Çalışma ve yayınları kapsayan 4 adet dosya, ile birlikte ilgili birimlereteslim etmeleri gerekmektedir.

NOTLAR:

1)İlan edilen unvan için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.

2)Adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

3)İlan edilen bu kadroya müracaat edecek erkek adayların askerlik yönünden Mahkeme veya bakaya durumunda olmamaları gerekmektedir.

4)Başvurular ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere yapılacaktır.

5)Müracaatlar şahsen yapılacaktır. Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

6)Kadroya müracaat edecek adayların, Üniversitemizin ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının internet sitesinde yer alan İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesine göre Bilimsel Yayınlarının puanlandırılmış tablolarını eklemeleri gerekmektedir.

7) İlanımıza http://www.istanbul.edu.tr/adresinden ulaşılabilir.

D U Y U R U L U R

HUKUK FAKÜLTESİ

ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ

Genel Kamu Hukuku Yard.Doç. 1