Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Hürriyet Gazetesi
İlan Giriş : 24 Eylül 2014 10:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23 üncü maddelesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğine göre Üniversfllmize Öğretim Üyeleri alınacaktır. 657 sayılı DMK'nun 48 inci maddesi uyarınca Devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

A- MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR VE İSTENEN BELGELER YARDİMCİ DOÇENT KADROSU İÇİN:

1- Başvuru dilekçesi http://www.bayburt.edu.tr adresinde, yer alan başvuru dilekçesi doldurularak birim, bölüm ve anabilim dalı mutlaka belirtilecektir,

2- Özgeçmiş,

3- 2 adet fotoğraf,

4- Yabancı Dil Belgesi

5- Doktora/Uzmanlık belgesi,

6-Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylandığına dair belge,

7- Yayın listesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört (41 nüsha dosya,

8- Herhangi bir Kamu Kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahil çalıştığı Kurumlardan alacakları onaylı ayrıntılı Hizmet Belgesi. Yardımcı Doçent Kadrolarına başvuran tüm adayların yabancı dil sınav tarihi, müracaat tarihinin bitiminde Üniversitemiz Web sayfasında ilan edilecektir.

. 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23 üncü maddesinde belirtilen asgari koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile Bayburt Üniversitesi Senatosu taralından kararlaştırılan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen "Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesine" uymaları ve belirtilen koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu kriterlere uymayan adayların başvurulan kabul edilmeyecektir Konu hakkında gerekli bilgiler Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı duyurularından öğrenilebilir.

B- BAŞVURU YERİ Başvurular ilgili fakültelerin personel birimine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Tüm belgelerin asılları atanmaya hak kazanılması durumunda ibraz edilmek zorundadır. Belirtilen koşullan taşımayan veya süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşmış olması gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın yayın tarihi itibariyle on beşinci günün mesai bitimidir.

İlanen duyurulur.