Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Zaman Gazetesi
İlan Giriş : 24 Eylül 2014 09:52, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTORLUĞU'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör kadrolan daimi statüde olup, başvuracaklann başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlannı kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek, Doçent kadrolan daimi statüde olup, başvuracaklann başvurduktan anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlannı kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na, Yardımcı Doçent kadrolanna başvuracakların başvurdukları anabilim dalını ve 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2 numaralı bendi uyarınca yapılacak sınava esas olmak üzere yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini, Doktora belgelerini ve yayınlannı kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek, Bu ilanın yayın tarihinden itbaren 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir. Öğretm Üyesi kadrolanna müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolanna Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktr. Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomalann denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

NOT: (") bulunan anabilim dallarında yabancı dilde öğretm yapıldığından, Yükseköğretm Kurumlannda Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille öğretm Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olmak.

İLGİLİLERE DUYURULUR.

BİRİM/ANABİLİM DALI

ÜNVAN ADET NİTELİKLER

EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Genel Dilbilimi

Profesör

1

Söylem çözümlemesi ve göstergebiim alanında çalışmaları bulunmak.

Genel Dilbilimi

Doçent

1

Yazma ve metin çözümleme alanlannda çaiışmalan bulunmak.

Genel Dilbilimi

Yard.Doç.

1

Sözcükbüim ve göstergebilim alanlannda çalışmalan bulunmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Bilgisayar Yazılımı 0

Doçent

1

Bilgisayar-Bilişim Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.Multimedya bilgi gerigetirim alanında akademik çalışmaları olmak.

TİP FAKÜLTESİ

Göz HastalılkJan

Doçent

1

Refraföf cerrahi, on segment ve kornea cerrahisi, ve kerato- protez (yapay komea)konulannda çalışmaları/tecrübesi olmak.