Erzincan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Temmuz 2014 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erzincan Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Erzincan Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunda değişiklik yapan 5772 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ
PROFESÖR KADROLARI İÇİN;
Lisans Belgesi Yüksek Lisans Belgesi Doktora veya Uzmanlık Belgesi 1 (Bir) Takım Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2 (İki) Adet Fotoğraf Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru dilekçelerine; Özgeçmişlerini, Doçentlik Belgesi, Başlıca Araştırma Eserlerini ve Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
DOÇENT KADROLARI İÇİN;
Lisans Belgesi Yüksek Lisans Belgesi Doktora veya Uzmanlık Belgesi 1 (Bir) Takım Doçentlik Belgesi Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 2 (İki) Adet Fotoğraf Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru dilekçelerine; Özgeçmişlerini, Doçentlik Belgesi, Başlıca Araştırma Eserlerini ve Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN;
Lisans Belgesi Yüksek Lisans Belgesi Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 (Bir) Takım Doktora veya Uzmanlık Belgesi 2 (İki) Adet Fotoğraf Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların yabancı dillerini belirten dilekçelerine; Özgeçmişlerini, Doktora veya Uzmanlık Belgelerini ve Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir. Not: Yardımcı Doçent adayları için 2547 sayılı Kanun un 23. maddesinin (b) fıkrasının 2. bendi gereğince Üniversitemizde Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi: İlanımızın Süresi, Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.

EĞİTİM FAKÜLTESİ
Anabilim Dalı K. Unvanı Adedi Derece Açıklama
İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Doçent 1 1 Sistematik Akaroloji Üzerine Çalışma Yapmış Olmak
TIP FAKÜLTESİ
Anabilim Dalı K. Unvanı Adedi Derece Açıklama
Tıbbi Biyokimya Profesör 1 1 Tıpta Uzman Olmak ve İmmünoloji Konusunda Çalışmış Olmak
Tıbbi Biyokimya Profesör 1 1 Enzim Saflaştırılması ve Karakterizasyonu Konusunda Çalışma Yapmış Olmak
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Anabilim Dalı K. Unvanı Adedi Derece Açıklama
Botanik Profesör 1 1 Bitki Sistematiği Konusunda Çalışma Yapmış Olmak.
SAĞLIK YÜKSEKOKULU
Bölümü K. Unvanı Adedi Derece Açıklama
Hemşirelik Yardımcı Doçent 1 5 Psikiyatri Hemşireliği Ana Bilim Dalında Doktora Yapmış Olmak.