Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 18 Temmuz 2014 10:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T. C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

a) Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Formuna, özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylarınwww.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Formuna,özgeçmiş, doktora belgesi, hizmet belgesi, yabancı dil sonuç belgesi (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi ) ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri başvuru formu ile birlikte yayın listesi ,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili Fakülte Dekanlığına/Yüksekokul Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR:

1) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip o lmaları gerekmektedir.

2) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4) Doçent kadrolarına müracaat eden adaylar yayın dosyaları için Personel Dairesi Başkanlığı'ndan gönderim kutusu temin edebilirler.

5) Yardımcı Doçent kadrolarına doçent unvanını almış olanlar ile Profesörler müracaat edemezler.

6) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir.

7) Mühendislik Fakültesine müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir.

BİRİM BÖLÜM ABD/PROGRAM UNVAN DRC. AD. AÇIKLAMA
Edebiyat Fakültesi Tarih Tarih Doçent 3 1 Ortaçağ Tarihi alanında Doçentliğini almış olmak ve Bizans Tarihi alanında çalışmaları olmak.
Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Arkeoloji Yrd.Doç. 3 1 Karia Bölgesi Helenistik ve Roma Dönemi Onurlandırma Anıt Mimarisi üzerine uzmanlaşmış olmak.
Fen Fakültesi Biyoloji Biyoloji Doçent 3 1 Biyofilm, hücre dışı polisakkarit üreten ve parçalayan bakteriler üzerinde uzmanlaşmış olmak ve bu konularda çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi İstatistik İstatistik Doçent 2 1 İstatistik bölümünde doktora yapmış ve yöneylem araştırması ile ilgili çalışmaları olmak.
Fen Fakültesi Matematik Matematik Yrd.Doç. 2 1 Diferansiyel-Fark denklem sistemlerinin Taylor polinom çözümleri ve nanotonom sinir ağı modellerinin üstel kararlılığı üzerine çalışmaları olmak.
Su Ürünleri Fak. Su Ürünleri Temel Bil. Su Ürünleri Temel Bil. Doçent 3 1 Kafadanbacaklı biyolojisi alanında doktora yapmış olmak ve bu alanda çalışmaları ve yayınları olmak.
Su Ürünleri Fak. Su Ürünleri Temel Bil. Su Ürünleri Temel Bil. Yrd.Doç. 1 1 Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalında Scyphozoa ve Ctenophora türleri konusunda doktora yapmış olmak. Denizel zooplankton ve denizanaları ile ilgili yayınları olmak.
Turizm îşl.ve Otel.Y.O. Seyahat İşl.   Doçent 2 1 Finans alanında doçent olmak, Turizm muhasebesi ve finansmanı konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Elektrik ve Elek.Müh. Elektrik ve Elek.Müh. Doçent 2 1 Endüstriyel haberleşme, gömülü sistemler, denetleyici alan ağları ve zaman tetiklemeli sistemlerde mesaj planlaması konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. İnşaat Müh. İnşaat Müh. Yrd.Doç. 3 1 İnşaat Mühendisliği Ulaştırma alanında Doktora derecesi almış olmak ve doğal zeolit içeren ılık karışım asfaltlar ile ilgili çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Elektrik ve Elek.Müh. Elektrik ve Elek.Müh. Yrd.Doç. 3 1 Antenler, Filtre, Kablosuz haberleşme, Görüntü işleme ve Güneş Hücreleri konularından en az birinde çalışmaları olmak.
Mühendislik Fak. Jeoloji Müh. Jeoloji Müh. Yrd.Doç. 3 1 Kil mineralojisi, paleosol killeri, paleoiklimsel yorumlama konularında yayınlar ve çalışmalar yapmış olmak.
Mühendislik Fak. Maden Müh. Maden Müh. Yrd.Doç. 3 1 Doktora çalışmasını Havalı Ayırıcı ile Kömür Zenginleştirilmesi üzerine yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bil. Çocuk Cerrahisi Yrd.Doç. 3 1 Cerrahi tedavi gerektiren postoperatif adezif intestinal obstruksiyonlar ve beklametazon üzerine çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bil. Kadın Hast.ve Doğum Yrd.Doç. 1 1 Endometrial pinopod ve tubal hasar üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bil. Aile Hekimliği Yrd.Doç. 5 1 Aile Hekimliği Uzmanlığını almış olmak. İlköğretim çocuklarında obezite, metabolik sendrom, hipertansiyon konularında çalışmaları olmak. Akupunktur Tedavisi Uygulama Sertifikasına sahip olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bil. Kardiyoloji Yrd.Doç. 3 1 Kardiyoloji uzmanlığını almış olmak.Uluslararası endeksli dergilerde Akut miyokard enfarktüsünde polimorfikventriküler taşikardinin başlangıç şekilleri konusunda çalışmaları olmak. Girişimsel Kardiyoloji Kursu sertifikasına sahip olmak.
Mimarlık Fakültesi Mimarlık Mimarlık Yrd.Doç. 2 1 Türkiye'de mimari miras yönetimi ve Anadolu'daki tarihi kaplıca alanlarının korunması üzerine çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bil.Fak. İktisat İktisat Yrd.Doç. 3 1 Turizm Endüstrisinde Ekonomik Bağlantılar ve Sızıntılar konusunda doktora yapmış olmak ve bu konuda çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bil.Fak. İşletme İşletme Yrd.Doç. 3 1 Paydaşların Şehir Markasına Yönelik Tutum ve Davranışlarının İncelenmesi konusunda çalışmaları olmak.
Yatağan MYO İnşaat İnşaat Tek. Yrd.Doç. 3 1 İnşaat Mühendisliği Geoteknik anabilim dalında sismik bölgeleme ve deprem zararlarının azaltılması konusunda doktora yapmış olmak ve aynı konuda çalışmaları ve yayınları olmak.
Sağlık Hiz.MYO

Tıbbi Tek.Hiz. Tıb.Lab.Tek. Yrd.Doç. 5 1 Fotokatalitikjleri Oksidasyon Yöntemleri ile Atık Sularda Giderim ve AAS Yöntemi ile Bazı Canlı Dokularında Ağır Metal Analizleri ile ilgili çalışmaları olmak.