Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Temmuz 2014 11:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi. 2547 sayılı Kanununun 23. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

İlanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.osmaniye.edu.tr internet adresinde yer almaktadır.

Birimi İlahiyat Fak. Bölümü Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi Kadro Unvanı Yrd. Doç. Dr. Derece 5 Adet 1 Açıklamalar İlgili anabilim dalında doktora ve Hanefi- Maturidi'lik üzerine çalışmalar yapmış olmak.
İlahiyat Fak. Temel İslam Bilimleri Tefsir Yrd. Doç. Dr. 4 1 İlgili anabilim dalında doktora ve Harici tefsir gelenekleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Yrd. Doç. Dr. 5 1 Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat Fak. İngiliz Dili ve Edebiyatı   Yrd. Doç. Dr. 5 2 İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi   Yrd. Doç.Dr. 4 1 Mühendislik fakültelerinin Gıda Mühendisliği bölümü lisans mezunu ve Gıda Mühendisliği anabilim dalında doktora yapmış olmak veya Veteriner Fakültesi lisans mezunu ve Veterinerlik Zootekni anabilim dalında doktora yapmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Hemşirelik alanında doktora yapmış olmak.
Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik   Yrd. Doç. Dr. 4 1 Hemşirelik alanında doktora yapmış olmak.
Osmaniye MYO İnşaat İnşaat Teknolojisi Yrd. Doç. Dr. 5 1 Yapı eğitimi anabilim dalında doktora ve yapı malzemeleri veya yapı mekaniği üzerine çalışmalar yapmış olmak.