Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 07 Temmuz 2014 09:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen unvan ve sayıda sözleşmeli personel alınacaktır.

ÜNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER
Laborant 1 Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans yapmış ve HLA Doku Tiplendirme Ruhsatı olan, HLA Laboratuarında en az 1 yıl çalışmış olmak.

ARANANILAN KOŞULLAR

1- 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- 2012 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak,

2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

3- Nöbet usulü çalışmaya engel halinin bulunmaması,

4- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve İSTENİLEN BELGELER

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma veya çıkış belgesinin fotokopisi,

3- 2012 KPSSP3 puanını gösteren belge,

4- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazanan asıl ve yedek adayın isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki üç iş günü içerisinde pdb.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Asıl kazanan süresi içerisinde başvurmadığı veya istenilen belgeleri 15 gün içerisinde teslim etmediği takdirde yedek aday hakkında işlem yapılacaktır. Süresi içerisinde başvurmayan veya istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen aday tüm haklarını kaybeder.