Türkiye Lokomotif ve Motor San. Daimi İşçi Alım İlanı

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi 40 tesviyeci, 40 elektrikçi, 23 kaynakçı, 5 sıhhi tesisatçı ve 2 boyacı olmak üzere toplam 120 işçi alacak.

İlan Giriş : 24 Nisan 2014 16:54, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Lokomotif ve Motor San. Daimi İşçi Alım İlanı

İŞYERİ ADI: TÜRKİYE LOKOMOTİF VE MOTOR SANAYİİ A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

FAALİYET ALANI: Demiryolu Çeken ve Çekilen Araçların Bakımı, Onarımı ve Üretimi

ALINACAK PERSONELİN UNVANI: İşçi

ÇALIŞMA PERİY ODU: Sürekli işçi

ÖĞRENİM SEVİYESİ: Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu olmak.

ALINACAK İŞÇİLERİN MESLEKLERE GÖRE DAĞILIMI: Mesleklerin dağılımı üe bu mesleklere alınacak isçi adedi aşağıda belirtilmiştir. Toplam 120 isçi personel alınacaktır.

MESLEK ADET
Tesviyeci 40
Elektrikçi 40
Kaynakçı 23
Motorcu 10
Sıhhi Tesisatçı 5
| Boyacı 2

KPSS PUAN TÜRÜ ve TABAN PUANI:2012 KPSSP94 puan türünde en az 60 ve daha yukarı puan alanlar Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğüne müracaat edecektir.

GÖREV YERİ: Eskişehir

ÜCRET VE SOSYAL HAKEDİŞLER: Toplu İş Sözleşmesi ve 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre uygulanmaktadır.

YAŞ ŞARTI: 18 yaşım tamamlamış olmak.

DİĞER HUSUSLAR:

1- İşe alım; "Kamu Kurum Ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında yapılacaktır.

2-Adayların 28.04.2014 ile 07.05.2014 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Adrese dayalı kayıt sistemi bulunduğundan Eskişehir ilinde ikamet şartı vardır. Adaylar ev adresi, telefon ve e-posta adreslerini güncel olarak kayıt ettireceklerdir. Kurumumuza yapüacak müracaatlar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

3-Adaylann Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu olmaları ve müracaat tarihinde mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

4-Türkiye İş Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından ilan edilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava tabi tutulacaktır.

5-Yapılacak sözlü sınavı sonucunda başardı olan işçilerden, ayrıntıh olarak tam teşekküllü devlet hastanelerinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceğine ve gece çalışması yapabileceğine ilişkin sağlık kurulu raporu istenecektir.

6-Şirketimizde göreve başlayacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır.

7-İşe başlayan işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesih edilecektir.

8-İşe başlayanlar en az 5 yıl çalışacak, bu süre içerisinde nakil isteyemeyecektir.

9-İşe başlayanlar, 7 yıl içerisinde 4857 sayılı İş Kanununun 25 inci maddesinin II inci fıkrasına göre veya kendi isteğiyle ayrıldıklarında, eğitim, kurs ve staj programlan süresince aldıkları ücretlerin ve meslekleri hakkında işveren tarafından verilen eğitim, kurs ve staj programlarına ait sürelerin günün, geçerli şartlara göre hesap edilecek maliyetinin Yarısı tutarında Kuruluşumuza tazminat ödeyecektir.

10-Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi ve yasal işlem yapma hakkımız saklıdır.

MESLEK VE GENEL BÖLÜM BİLGİLERİ: Meslek ve genel bölüm bilgileri aşağıdaki listede belirtilmiştir.