Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Nisan 2014 09:26, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmelik uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılacaktır.

1 - Yardımcı Doçent adayları başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve Diplomalarını ekleyerek hazırlayacaktan bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 5 nüsha dosya ile birlikte ilgili fakülte dekanlıklarına müracaat edeceklerdir.Müracaatlarda dosyalar yabancı dil sınavında başarılı olunması halinde teslim edilecektir. İlan edilen yardımcı doçent kadrosuna başvuranlardan.doçent unvanına sahip olanların başvurulan değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2- Adayların, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 26. maddesinde belirtilen asgari Koşulların yanında Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşulları sağlamaları gerekmektedir.

3- Tüm adayların Üniversitemiz Senatosu tarafından Öğretim Üyeleri (yardımcı doçent) kadroları için belirlenen şartlan sağlamalan gerekmektedir. Bu şartlar Üniversitemizin web sitesi, www.qantep.edu.tr/ kriterler sayfasında görülebilir veya Personel Dairesi Başkanlığından sağlanabilir.

FAKÜLTESİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI ADETİ AÇIKLAMA

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAK. Uçak ve Uzay Müh. Yrd.Doç. 1 Makine Mühendisliği Mekanik Anabilim dalında doktora yapmış olmak.

HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAK. Uçak ve Uzay Müh. Yrd.Doç. 1 Konstrüksiyon ve İmalat anabilim dalında doktora yapmış olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Resim Yrd.Doç. 1 Yrd.Doç.