Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Nisan 2014 08:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bitlis Eren Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

PROFESÖR KADROSU İÇİN MÜRACATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

Adaylar; 2547 sayılı Kanunun 26.maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin 17. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

Adayların 657 sayılı yasanın 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

Doçentlik unvanını aldıktan sonra en az beş yıl süreyle açık bulunan profesörlük kadrosu ile ilgili bilim dalında çalışmış olmak.

Profesör kadrosu için başvurdukları birim ve anabilim dalı belirtilen dilekçelerine nüfus cüzdan örnekleri, özgeçmiş, doçentlik belgelerinin onaylı örnekleri, yayın listelerinin eklenmesi ve bilimsel çalışma yayınlarını kapsayan altı (6) nüsha dosya ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Şahsen veya Posta Yoluyla Müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurulardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Bölüm Anabilim Dalı Ünvan Derece Adet  
Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Profesör 1 1 İlgili Anabilim Dalında Doçentlik Unvanı Almış ve Rus Dış Politikası üzerine çalışma yapmış olmak.