THY Uzman Adayları Alım İlanı

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksek okullardan mezun olma gerekmektedir.

İlan Giriş : 06 Mart 2014 15:14, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
THY Uzman Adayları Alım İlanı

THY A.O. Uzman Adayları Arıyor

Genel Özellikler

T.C. vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak

01.01.1988 ve sonrasında doğmuş olmak (Yüksek lisans mezunları için 01.01.1986 ve sonrasında doğmuş olmak)

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak.

İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak). İkinci yabancı dil tercih nedenidir.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. İnternet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.

İlan, yeterli sayıda başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.

İlan kriterlerini sağlayan adaylar önce yazılı sınava, başarılı olanlar mülakata davet edilecektir. Sınavlarda başarılı olan adaylara mülakat aşamasında Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü (İstanbul) bünyesinde hangi departmanlar için değerlendirme yapılacağı bildirilecektir. Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.

BAŞVURU FORMU için lütfen tıklayınız...